Lysskinne med spot - en effektiv loftslampe

En lysskinne giver en rigtig god belysning af værelset og passer ind i alle rum. På Bilka.dk fører vi et bredt udvalg af flotte og moderne lysskinner - både med LED og med 2, 3 eller 4 spots.

Lysskinner til hele dit hjem

Der er et væld af forskellige valgmuligheder, når det gælder belysning til hjemmet – og pendler, loftlamper og gulvlamper er blot nogle af dem. Samtlige af dem er klassiske og sikre valg. Et lige så sikkert valg, der tilmed er et yderst fleksibelt et af slagsen, er lysskinner med flere spots. Denne lampetype udmærker sig nemlig særligt ved, at du kan flytte på de forskellige spots og dermed selv bestemme, hvor og hvordan lyset skal falde i det rum, hvor du sætter den op.

  • Vælg selv hvordan og hvor lyset skal falde
  • Der er mange varianter at vælge imellem – herunder i antallet af spot
  • Spar penge med LED-lysskinner

En lysskinne har med andre ord mange anvendelsesmuligheder, ligesom lampetypen findes i mange forskellige varianter, farver og faconer. Her på siden finder du derfor et bredt udvalg af den populære lampetype. Antallet af spots på de enkelte lysskinner varierer, så du kan i udvalget finde en skinne, der passer, uanset om du ønsker 2 eller 4 spots – og du har desuden mulighed for at vælge en lysskinne med LED, hvormed du sparer både strøm og penge.
 

Spar penge med LED

En mulighed er at vælge en lysskinne, der anvender LED-belysning. Udover at give et lys, der – modsat hvad mange mennesker tror – er varmt og flot, kan du med LED-belysning tilmed spare et stort beløb på din næste el-regning. Et skift fra almindelige glødepærer til LED-pærer/-belysning vil nemlig kunne give dig en besparelse på op til 90% af energiforbruget.
 

Vælg en dæmpbar lysskinne til soveværelset

Du kan opsætte og bruge lysskinnen lige som det passer dig i dit hjem – men hvis der er et sted, hvor den egner sig særligt godt, så er det i soveværelset. Det gælder især, når du vælger en model, der har en afdæmper. Med en lysskinne med en afdæmper vil du, f.eks. hvis du vågner om natten og skal på toilettet eller lignende, ikke blive unødigt forstyrret af et skarpt og blændende lys. I stedet vil det lys, der tændes, være blødt og roligt.
 

Bestil en lysskinne med spot på Bilka.dk

Find den lysskinne – med eller uden LED eller afdæmper – du bedst kan lide, og som passer bedst til dit hjem her på siden, hvorfra du kan bestille den online med det samme. Se også vores store udvalg af øvrige lamper til indendørs belysning. Køb det hele med 30 dages returret på Bilka.dk i dag!