Lysekrone - et smukt element i hjemmet

En lysekrone er et smukt element over spisebordet, som fås i mange forskellige designs og størrelser her på Bilka.dk. Du finder lysekroner i både antik, klassisk og moderne design.

Dekorativ indretning med lysekroner

Lysekroner er dramatiske lamper, som både har en praktisk og en dekorativ funktion i hjemmet og giver et romantisk og harmonisk lys over blandt andet spisebordet. Det er en detaljerig lampe med masser af historie, og så er dens tunge og samtidig rene udtryk blevet enormt moderne. Lysekronen kan nærmest siges at have fået sig en ny tidsalder. Nu fås lysekronen i et utal af design, og den bliver brugt som en trendy detalje i rigtig mange hjem. Skift din lampe ud med en lysekrone og få:

  • Mange forskellige antikke og moderne design
  • Ført noget ekstravagant ind i hjemmet på en stilfuld måde
  • Høj kvalitet, der sikrer dig en lyskilde med lang levetid

Lysekronerne fås i forskellige størrelser, så der er noget til ethvert behov. Skal du udsmykke en stor hall, er det det ideelt med en stor krone, der kan indtage rummet, men skal du bruge den som belysning over et mindre spisebord, bør du vælge en mindre model, så tingene ikke går ud af proportioner.
 

Antik eller moderne udgave?

Hvilken lysekrone skal jeg vælge? Det spørgsmål har du nok stillet dig selv, og det kan også være svært at tage stilling til. Et er sikkert, og det er, at lysekronen vil gøre dit hjem mere personligt, og ud over at give lys, vil den også fungere som en smuk skulptur i indretningen.

Hvis du går efter det antikke look, og godt kan lide at kombinere nye og gamle ting i indretningen, bør du gå efter en lysekrone med stål- og rustfarver, og som evt. hænger i en kæde i stedet for i en ledning. Det er med til at give et rustikt touch til indretningen.

Er du mere til det stilrene og nordiske hjem, hvor farverne er afdæmpede, er sølvfarver og plane overflader værd at kigge efter.

Hvis du skal opdatere flere lyskilder i hjemmet, kan du tage et kig på alle vores indendørslamper og kombinere forskellige stilarter. Det giver et unikt udtryk og pendler, lysekroner, væglamper og bordlamper kan sagtens spille godt sammen.

Du kan aldrig få for mange lyskilder. For at få det optimale lys i en traditionel stue, kræver det faktisk 5 til 10 lamper.
 

Bestil din nye lampe i dag

Hos Bilka.dk har vi alt, du skal bruge! Også lysekroner og lamper, så du nemt kan få din nye belysning hjem. På Bilka.dk kan du vælge en lyskrone med enten 3, 4 eller 5 pærer