Dørklokker

Den trådløse dørklokke og dørtryk er en nem løsning til hjemmet, da den ikke kræver opsætning af diverse ledninger.De fås i forskellige lydniveauer. Læs gerne produktinformationerne for at vide mere om de forskellige dørklokker. 

dørklokker.jpg
4 produkter
Ringeklokken med høj ringetone
329 kr.
Få din egen favoritmelodi som ringetone
349 kr.
Med en rækkevidde på hele 200 m
299 kr.
Ekstra dørtryk til dørklokke
139 kr.

Stort udvalg af dørklokker i høj kvalitet

Det kan sommetider være svært at høre, når folk banker på døren, så vil du undgå, at dine gæster går forgæves eller står og venter længe udenfor, bør du investere i en trådløs ringeklokke eller trådløs dørklokke. Så er du aldrig i tvivl om, at der er nogen, der ringer på!

Købet af en trådløs ringeklokke eller dørklokke er en enkel måde at få en ringeklokke hjem til din bolig. Den trådløse dørklokke har ingen irriterende ledninger, og den er nem at installere, så du snart kan komme videre med dine øvrige gøremål i hverdagen. I sortimentet hos os finder du ringeklokker af høj kvalitet med forskellige ringetoner og lydniveauer, så du kan tilpasse din nye ringeklokke til dine ønsker. Klik dig ind på de enkelte modeller for at læse nærmere om egenskaberne ved hver enkelt ringeklokke, og bestil den ringeklokke hjem, der passer bedst til de behov, der er i din husstand. 

Få din yndlingssang som ringetone på din ringeklokke

Vores ringeklokker kommer med forskellige standard-ringetoner, som du frit kan vælge imellem. Enkelte modeller har dog også den spændende mulighed, at de kan kobles til MP3, og at du derfor kan vælge din yndlingssang som ringetone til din ringeklokke. På den måde bliver du glad, hver gang det ringer på, og dine gæster får sig en anderledes og varm velkomst, når du byder dem indenfor med musik fra ringeklokken.
 
Nogle standardtoner kan føles lidt ubehagelige for ørerne eller være forskrækkende, og derfor kan det for nogle mennesker være rart at kunne vælge deres egen ringetone, så de er sikre på, at det altid er en behagelig oplevelse, når det ringer på døren. 

Køb din trådløse ringeklokke online på Bilka.dk 

Hvis du har brug for en billig men pålidelig trådløs ringeklokke, så kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af ringeklokker her på siden. Vi har ringeklokker til alle behov, og det endda til en god pris, hvor alle kan være med. Vi har ringeklokker med en rækkevidde på helt op til 200 meter, ligesom at vi har ringeklokker med ekstra høj lyd til dig, der har nedsat hørelse eller ofte opholder dig langt væk fra hoveddøren – eksempelvis i haven. 
Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Kategori
Lagerstatus
Farve