Rosti Mepal Margrethe skål cremehvid

På lager online

Rosti Mepal Margrethe skål cremehvid

Køb denne skål i flere farver og størrelser. Du kan ligeledes købe låg til din skål eller skeer i samme farve. Margrethe-skålen er designet for Rosti i 1954 af Sigvard Bernadotte og Acton Bjørn, og den er opkaldt efter den daværende kronprinsesse Margrethe af Danmark. Fås i flere flotte farver og størrelser. Margrethe røreskålen er produceret i 100% melamin, hvilket har den gode egenskab i forhold til plastik, at det holder formen, selv ved opvarmning. Melamin er velegnet til opvaskemaskine, men kan ikke bruges i mikroovn og fryser. 


Varenummer 100100091
ID 690432_rosti_mepal_margretheskaal_creme-EA

Den bedste skål til prisen af 
Sat Jan 11 15:07:17 CET 2014
Denne Rosti skål er nok den bedste hvad størrelse angår; det er i hvert fald den jeg bruger mest. Den tåler stort set alt (undtagen mikroovn), den tager ikke farve eller lugt af indholdet, den forandrer sig ikke i maskinopvask. Kan stables med andre Rosti skåle og derved spare opbevaringsplads. Relaterede produkter fås i tilsvarende farver så man har hele sæt. Hældetuden går det let at hælde f.eks. dej i form og gummiringen underneden gør, at skålen står fast på bordet. Et unikt, smukt, praktisk og evigungt design.
Jeg anbefaler dette produkt

Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig

Tilbehør