Vildmarksbade

På Bilka.dk kan du finde dit nye vildmarksbad til dit uderum. Badet er et udendørs badekar med opvarmet vand, og herfra kan du nyde en afslappende stund med udsigt til naturen omkring dig. Se vores varianter her og find det bad, som passer bedst til dig.

Nyd naturen med et vildmarksbad

Et vildmarksbad er lige med skandinavisk wellness. Imidlertid findes der mange forskellige varianter af et vildmarksbad. Typisk er det et udendørs badekar lavet af træ, som du opvarmer ved hjælp af en brænde-, el- eller gasovn. Det er derfor nemt for dig at opvarme, og på ingen tid kan du komme til at nyde et dejligt varmt bad ude i naturen. 

Badet har fået sit navn, da det som udgangspunkt blev brugt i vildmarken. I dag er der dog en masse almindelige boligejere, som har et bad som dette, særligt i sommerhuset, hvor mange ønsker ekstra afslapning og luksus. Men dit normale hjem kan naturligvis også få glæde af et dejligt vildmarksbad. Du kan derfor sagtens anskaffe dig et udendørs vildmarksbad, selvom du har en mindre have og ikke bor ude i den vilde natur. 

 

Et vildmarksbad er lig med selvforkælelse

Med dit vildmarksbad kan du få en lille forkælelse for både krop og sjæl ind i hverdagen, da det er det perfekte sted at slappe af efter en lang og travl dag. Badet kan både bruges alene eller sammen med andre, så du bestemmer selv, om du ønsker alenetid, eller om badet skal fungere som et socialt rum. 

Denne form for selvforkælelse kan du også opnå med en spa eller jacuzzi. Du skal dog vælge et vildmarksbad, hvis du gerne vil føle dig tættere på naturen. Både spabade og jacuzzier bruge strøm, og derfor kan du ikke bare placere badet lige dér, hvor du vil. Det har du i stedet mulighed for med et vildmarksbad, som er udstyret med en brænde- eller gasovn. Med en brændeovn kan du også komme til at mærke, hvordan man gjorde i gamle dage. Bestil dit nye vildmarksbad online på Bilka.dk.