Hoppedyr

Med et af vores fantastiske og farverige hoppedyr bliver det sjovt at lege og træne motorik og balance. Hoppeko, hoppepony eller hoppedrage? Find dit barns yndlingsdyr, og se dets glæde ved at lege med og på sit hoppedyr både inde og ude.

Hoppedyr til leg og træning

Overrask dit barn med et af vores søde hoppedyr, og lad det kravle op på, tumle rundt og lege med sin nye bedste ven på både børneværelset, i stuen, i entréen og på terrassen. Hoppedyr er perfekte til at stimulere og understøtte dit barns balance og motorik. Et motorisk kompetent barn, der har styr på balancen, og som kender sin krop og dens formåen, vil føle sig godt tilpas og trives, ikke kun fysisk, men også psykisk, socialt og indlæringsmæssigt.

  • Sjovt og underholdende motoriklegetøj
  • Vælg mellem flere farverige varianter
  • Kan anvendes både inden- og udendørs

 

Hoppedyrene er oppustelige og kan derfor bruges både hjemme og ude.

Da der medfølger en håndpumpe, er det nemt at tage dit barns hoppeko eller hoppepony med på weekendbesøg hos familie og venner eller på ferie. På den måde kan dit barn lege med sin gode ven og samtidig få masser af bevægelse og fysisk aktivitet - også udenfor hjemmets fire vægge.

 

Lege- og træningsdyr

Der er ingen tvivl om, at et hoppe-dyr vil vække begejstring hos de fleste mindre børn. De er som oftest meget glade for dyr, og hvis de kan få et af deres yndlingsdyr ind i børneværelset, så bliver det vel ikke ret meget bedre.

Det fantastiske ved hoppedyr til børn er, at de er både et sødt og sjovt stykke legetøj, som barnet kan lege med, kramme og have det sjovt med, og et rigtigt godt redskab til at styrke og træne motorik og balance. Det er vigtigt, fordi en sikker motorik er grundlaget for udvikling af psykiske, sociale og indlæringsmæssige færdigheder.

Det gælder derfor om at komme i gang med at stimulere og træne motorik og balance tidligt. Vores hoppedyr er velegnet til børn fra 1+.

Find et dejligt hoppedyr til dit barn, og bestil det på Bilka.dk allerede i dag.