DU KA' TRYGT HANDLE I BILKA TIL BLACK NOVEMBER

Velkommen til Black November i Bilka. Hver eneste dag i Black November gør vi en stor indsats for, at det er en tryg oplevelse at handle i Bilka. Vi har automatiske kundetællere på hver dag, og skruer op for afspritningen, og til Black Friday indfører vi vagter og udvidet åbningstid, så vi endnu bedre sammen kan passe på hinanden. Læs mere nedenfor om alt hvad du kan opleve i Bilka i Black November.

 

 

 

Se alle Black Weekend tilbuddene nu

BLACK NOVEMBER MENU

Er du vild med flæskesteg, vil du elske Black November i Bistroen. Hele november serverer vi flæskesteg med det hele til kun 59,- kr.

KOM TIL BLACK FRIDAY I DIT BILKA HYPERMARKED

Find masser af fantastiske tilbud, når Bilka åbner dørene til Black Friday i dit Hypermarked. Der er både sjove indslag, gode giveaways og skarpe priser hele dagen - og sikkerheden er i fokus. Læs om vores mange tiltag for at gøre Black Friday tryg, så vi sammen kan passe på hinanden.

  • Kl. 0.01: Bilka.dk starter Black Friday salg
  • Kl. 05: Dørerne åbner til årets største Shoppedag med skarpe tilbud
  • Kl. 15: Uddeling af Pick up minis og Billies julekalender til de første 100 kunder
  • Kl. 16: Uddeling af Pez figur med pasteller til de første 90 kunder
  • Kl. 17: Uddeling af Karen Volf krydder biscuits til de første 100 kunder
  • Kl. 18: Uddeling af Matilde kakao og Lillebror ostehaps til de første 100 kunder

UDVIDET ÅBNINGSTID BLACK FRIDAY

Så kan du trygt shoppe, når det bedst passer dig.
D. 27/11 til d. 28/11 2020 kl. 05-05.


Black friday starter på Bilka.dk kl. 00.01.

Black Weekend Garantipris:

Black Weekend Garantipris er din garanti for, at du ikke finder en vare fra Bilkas Black Weekend-avis billigere et andet sted. Vi tjekker priserne hos mere end 30 af de største, danske konkurrenter løbende og sikrer, at vores priser som minimum matcher deres. Kan du imod forventning dokumentere, at en af disse konkurrenter Black Weekend fredag d. 27/11 2020 - søndag d. 29/11 2020 sælger en direkte sammenlignelig vare fra vores Black Weekend-avis billigere, udbetaler vi differencen og justerer naturligvis prisen resten af dagen. Det gælder, uanset om du har købt varen i varehuset eller online på Bilka.dk.

Konkurrentliste:

Black Weekend Garantipris gælder kun fredag d. 27/11 2020 kl. 00.01 til søndag d. 29/11 2020 kl. 23 og kun de varer, der er med i Black Weekend-avisen gældende d. 27/11 2020 til d. 29/11 2020. Black Weekend Garantipris gælder kun direkte sammenlignelige varer (undtaget er VRS, Vores, Salling, SCO, Drøm, Prosonic og Heritage Angus), og kun i sammenligning med de mere end 30 største, danske konkurrenter. Vi tjekker priserne hos Aldi, Bauhaus, Bygma, Coop.dk, Elgiganten, Elsalg, Expert, Fakta, Harald Nyborg, HiFi Klubben, Imerco, Intersport, Jem & Fix, Kids’ Coolshop, Kop & Kande, Kvickly, Letkøb, Lidl, Magasin, Matas, Menu, Min Købmand, Plantorama, Power, ProShop, Punkt 1, Rema 1000, Silvan, Skousen, Sport24, Sportmaster, Stark, XL Byg. Vores Black Weekend Garantipris gælder ikke vores konkurrenters annoncerede kø – og timetilbud, medlemstilbud eller varer, vores konkurrent ikke har på lager. Black Weekend Garantipris gælder med tilbagevirkende kraft i 30 dage. Finder du inden for 30 dage efter d. 29/11 2020 ud af, at du kunne have købt en vare billigere hos en konkurrent Black Weekend d. 27/11-29/11 2020, medbringer du bare dokumentation, og så refunderer vi differencen.

Du kan trygt handle i Bilka til Black November

Brede gange og god plads
Der er god plads og brede gange i vores store varehuse, så der er mulighed for at holde god afstand. Vi har lange åbningstider kl. 7-23, så det er muligt at handle på tidspunkter, hvor der er færrest kunder.

Mundbind
Husk at bære mundbind, når du handler hos os. I Bilka forhandler vi CE-mærkede mundbind både af Type I og Type IIR – nu til kun 2 kr. stykket. Sammen passer vi på hinanden.

Håndsprit ved alle indgange
Afsprit nemt dine hænder og din vogn eller kurv, inden du handler.

Afstandsmærker
Hold gerne til højre og følg pilene i gulvet.

Kontaktløs betaling og skærme ved kasserne
Skærme ved kasserne beskytter både dig og vores medarbejder, og brug så vidt muligt kontaktløs betaling, så du undgår kontanter, når du afregner.

Højt rengøringsniveau
Vores medarbejdere passer både på dig og hinanden ved at afspritte eller vaske hænder hver halve time. Vi holder desuden et højt rengøringsniveau, fx ved løbende rengøring af scan-selv-kasser og kundekurve.

Skærme ved pakkehylden
Skærme ved pakkehylden sikrer, at du ikke kommer for tæt på andre kunder, når du pakker varer.

Bilka ToGo
Bestil dine dagligvarer på BilkaToGo. Så pakker vi dem for dig, og du kan hente dem samme dag – helt uden at stige ud af bilen. Læs mere på Bilkatogo.dk

Ekstra tiltag Black Friday
Der indsættes vagter i alle hypermarkeder, og der er automatiske kundetællere hele dagen. Ekstra lange åbningstider fra fredag d. 27. kl. 05 til lørdag d. 28. kl.05*, så du kan handle når det passer dig bedst. *A-z fra kl. 05-23.

Download smittestop-app
Brug et minut på at downloade smittestop-appen på din telefon, og vær med til stoppe smittespredningen i Danmark. Jo flere, der bruger appen, desto flere smittekæder kan vi bremse. Appen kan downloades fra Apple Store og Google Play.

Click & Collect
Reserver din vare på Bilka.dk, og hent den i det varehus, der ligger tættest på dig – 2 timer senere.