Black Friday 2021

Her finder du alle vores gode Black Friday-tilbud - scroll længere ned på siden for det fulde overblik.

Ombytning af julegaver

Du kan trygt købe dine julegaver på Bilka.dk; vi har nemlig ubegrænset returret. Det betyder, at du får dine penge tilbage, så længe du medbringer:

  • Din kvittering
  • Varen i samme stand samt i original og intakt emballage

Læs mere her.

Black Weekend i Bilka

Udvidet åbningstid på Black Friday d. 26. november og mange gode Black Weekend tilbud i Bilka.

Få alle Black Friday-tilbuddene i din indbakke

Vær blandt de første, der får besked om alle vores skarpe tilbud på Black Friday - tilmeld dig Bilkas nyhedsbrev.

Black Friday på dansk

I Danmark elsker vi Black Friday – og det går efterhånden ikke nogens næse forbi, når den voldsomt populære mærkedag rammer hele landet i slutningen af november. Egentlig er det en amerikansk tradition, men vi har taget den til os med åbne arme. Til trods for, at det først er de senere år, at Black Friday er blevet en gigantisk udsalgsdag i Danmark, hvor alle butikker deltager, er ”Black Friday” faktisk et gammelt begreb – det stammer nemlig helt tilbage fra 1960’erne i USA. Siden er ”Black Friday” kommet til hele resten af verden, så det er ikke kun i USA, at Black Friday er en af de største indkøbsdage, der er. Det er vi naturligvis glade for!

Hvornår er det Black Friday?

Vær med til Black Friday i Bilka den 26. november 2021

Black Friday er den helt store shopping dag. Den kommer fast i november og stort set alle butikker laver det ene vilde tilbud efter det andet. Alle i Danmark ved efterhånden, at der på Black Friday er tusinde kroner at spare, og mange bruger dagen som startskud på julegave-ræset – smart!

Du ka’ godt begynde at glæde dig til Black Friday 2021. Det gælder både her på Bilka.dk og i det Bilka Hypermarked, der ligger tættest på dig. I både webshop og vores butikker vil vi love dig nogle af de bedste tilbud, du kommer til at se!

Black Friday – vilde tilbud for hele familien

Der skal med andre ord ikke være tvivl om, at denne fredag er noget helt, helt særligt! Det er en sand festdag, som vi har tænkt os at fejre på allerbedste vis. Det betyder først og fremmest, at du kan vente dig det ene knaldtilbud efter det andet. Her hos Bilka.dk mener vi, at Black Friday skal være for hele familien. Derfor finder du her på siden – og i ikke mindst i vores fysiske butikker - varer inden for alle de store kategorier som bolig, elektronik, legetøj og meget, meget mere. Det bliver stort!

Køb årets julegaver på Black Friday

Der findes typisk to slags mennesker – dem, der har styr på og købt alle gaverne, inden kalenderen siger december, og så er der dem, der først har nået dem alle i allersidste øjeblik. Uanset hvilken af de to grupper, du hører til, er der store besparelser at lave på årets julegaveindkøb, hvis du køber gaverne på Black Friday. Det er måske især en fordel for dig, der hører til sidstnævnte gruppe. Så sparer du ikke bare penge, men kan også med god samvittighed læne dig tilbage i december, nu hvor julegaverne er klaret!

Vil du også gerne købe billigere julegaver – og dermed have flere penge i december? I så fald er det en god ide, hvis du allerede nu begynder at forberede gaveindkøbet. Det gør du bl.a. ved at bede om ønskelister fra de familiemedlemmer, venner osv., som du skal give gave til.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold øje med Facebook-siden

Udover vilde tilbud og store besparelser vil vi på dagen sørge for en masse sjove tiltag for hele familien. Hvis du gerne vil holde dig helt opdateret på Black Friday og alt, hvad Bilka.dk kan tilbyde denne dag, er det en god ide at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan også holde øje med vores Facebook-side.

Husk også Cyber Monday og Singles Day

Husk også, at Black Friday langt fra er den eneste dag i november, hvor du kan få fingre i vanvittige tilbud. Mandagen efter er det nemlig tid til Cyber Monday, der er webbutikkernes svar på Black Friday – og et par uger forinden, d. 11/11, gælder det Singles Day, selvforkælelsesdagen over dem alle. Begge dage er ligeledes vilde tilbudsdage, hvor du kan få knivskarpe priser på alt, du mangler!

Vi glæder os til både Cyber Monday, Singles Day og Black Friday ikke mindst – ses vi?

Du var måske ikke klar over det, men det er ikke tilfældigt, hvornår Black Friday afholdes. Black Friday sker nemlig altid dagen efter Thanksgiving, den amerikanske mærkedag. At den store indkøbsdag ligger netop efter Thanksgiving er en god huskeregel i USA, da langt størstedelen formentlig ved, at mærkedagen – der er lige så kendt og fejret i USA, som jul er det i Danmark – er den fjerde torsdag i november. Det hjælper naturligvis ikke dig her i Danmark, hvis du ikke kender datoen for Thanksgiving. For at gøre det nemmere for dig, så du ved lige præcist hvornår, du skal være klar til Black Friday, har vi derfor samlet datoerne for dagen de næste par år:

  • 2021: fredag den 26. november
  • 2022: fredag den. 25 november
  • 2023: fredag d. 24. november

Som det kan ses herover, er datoen for tilbudsdagen ikke den samme, da den skifter fra år til år. Du kan dog altid regne med en ting, og det er, at Black Friday altid ligger mellem den 23. og 29. november.