Black Friday 2018

Vær med til Black Friday i Bilka den 23. november 2018

Black Friday er den helt store shopping dag. Den kommer fast i november og stort set alle butikker laver det ene vilde tilbud efter det andet. Alle i Danmark ved efterhånden, at der på Black Friday er tusinde kroner at spare, og mange bruger dagen som startskud på julegave-ræset – smart!

Du ka’ godt begynde at glæde dig til Black Friday 2018 både her på bilka.dk og i dit Bilka Hypermarked. I både webshop og vores butikker vil vi love dig nogle af de bedste tilbud, du kommer til at se! 

 

Hvornår er det Black Friday?

  

Du var måske ikke klar over det, men det er ikke tilfældigt, hvornår Black Friday afholdes. Black Friday sker nemlig altid dagen efter Thanksgiving. En god huskeregel i USA, hvor de fleste ved, at Thanksgiving er den fjerde torsdag i november. Men hvis den huskeregel ikke hjælper dig så meget, har vi her samlet datoerne for de næste år:

  • 2018: fredag den 23. november
  • 2019: fredag den 29. november
  • 2020: fredag den 27. november

Som det kan ses, er datoen ikke den samme og skifter fra år til år. Du kan dog altid regne med en ting: Den falder altid mellem den 23. og 29. november.

Black Friday for hele familien i Bilka

Black Friday skal være for hele familien! I Bilka kommer der tilbud inden for alle de store kategorier som bolig, elektronik, legetøj og meget, meget mere. Det bliver stort! Du finder tilbuddene både i vores butikker og her i webshoppen på bilka.dk.

I Danmark elsker vi Black Friday! Egentlig er det en amerikansk tradition, men vi har taget den til os med åbne arme. Black Friday er derfor ikke længere kun i USA en af de største indkøbsdage. Også i Danmark er langt de fleste butikker klar til at gå i sort.   

Denne fredag er altså noget helt særligt! På dagen vil vi sørge for en masse sjove tiltag og ikke mindst: Det ene knaldtilbud efter det andet!

 Stærke tilbud hele året rundt

Det er ikke kun på Black Friday, at du finder vilde tilbud i Bilka. Hele året rundt kan du finde stærke tilbud i dit lokale hypermarked og på bilka.dk.

Gå på opdagelse blandt de mange gode tilbud herunder