BILLIES FØDSELSDAG

Hele februar fejrer Billie fødselsdag med fede konkurrencer. Du kan blandt andet være med i konkurrencen om en PS5, en børnefødselsdag og en guldvogn fyldt med LEGO® præmier. Læs meget mere nedenfor.

VIND EN PS5

Som medlem af Billies Bedste Børneklub kan du deltage i konkurrencen om en PS5. Sådan deltager du:

 • Download Bilka Plus appen på din smartphone og tilmeld dig Billies Bedste Børneklub.
 • Ved at tilmelde dig Bilka Plus giver du samtykke til markedsføring.
 • Du modtager en velkomstmail, hvor du skal besvare et spørgeskema for at være med i konkurrencen.
 • Er du allerede medlem af Billies Bedste Børneklub, skal du besvare spørgeskemaet i den nyhedsmail du modtager.
 • Du skal besvare spørgeskemaet senest den 27. februar 2022 for at deltage i konkurrencen.
 • Vi trækker den heldige vinder den 28. februar 2022.

 

Vinderen kontaktes direkte på e-mail og har fra modtagelse af e-mail tre uger til at besvare e-mailen, ellers går præmien videre til næste heldige medlem. Læs Bilkas konkurrencebetingelser længere nede på denne side.

Vi ønsker held & lykke til alle medlemmer af Billies Bedste Børneklub.

VIND EN BØRNEFØDSELSDAG TIL 20 BØRN

Fra den 4.- 20. februar kan du deltage i konkurrencen i Billies Bedste Børneapp, hvor du kan vinde en fødselsdag af Billie, Kamille og Matilde Kakao med:

 • En Bilkas fødselsdagsmenu
 • Matilde® fødselsdags party-kit
 • Et gavekort på 200 kr. til en ekstra fødselsdagsgave
 • Billie hæfte med fødselsdagslege

 

Sådan deltager du i konkurrencen:

 • Find de 10 bogstaver på avissiden
 • Download Billies Bedste Børneapp og tast ordet ind i Billies Bedste Børneapp
 • Indtast dine kontaktoplysninger i appen, og du er nu med i lodtrækningen om en fødselsdag

 

Alle vindere trækkes mandag d. 21. februarog får direkte besked på e-mail*. Der udloddes 90 fødselsdage i alt.

Læs Bilkas konkurrencebetingelser længere nede på denne side.

VIND EN GULDVOGN FYLDT MED LEGO ® ÆSKER

Søndag d. 20. februar kan du være med i konkurrencen om en hel indkøbsvogn fyldt med LEGO® æsker til en værdi af minimum 6000 kr. For at deltage i konkurrencen, skal du have udleveret et nummer mellem kl. 12-13 i dit Bilka hypermarked. Vinderen udtrækkes herefter og opråbes over højtaleren, så du kan handle, mens du er med i konkurrencen.

Læs Bilkas konkurrencebetingelser længere nede på denne side.

VIND EN BØRNECYKEL

Du kan fra den 21. februar - 3. marts deltage i konkurrencen om at vinde én af de fede børnecykler i Billies Bedste Børneapp.

 

Alt du skal gøre for at deltage er:

 • Find de 10 bogstaver på avissiden 
 • Download Billies Bedste Børneapp og tast ordet ind i Billies Bedste Børneapp 
 • Indtast dine kontaktoplysninger i appen, og du er nu med i lodtrækningen om en børnecykel

 

De to vindere trækkes mandag d. 7. marts 2022 og får direkte besked på e-mail*.

Læs Bilkas konkurrencebetingelser længere nede på denne side.

GENERELLE VILKÅR FOR DELTAGELSE I KONKURRENCER HOS BILKA
LÆS BILKAS PRIVALIVSPOLITIK.

Disse konkurrencebetingelser gælder for alle konkurrencer arrangeret af Bilka (Salling Group A/S, CVR-nummer 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand), i det omfang andet ikke fremgår af betingelserne for den konkrete konkurrence.
Ved I de fleste tilfælde skal man være over 18 år for at kunne deltage i konkurrencer arrangeret af Bilka, medmindre andet er beskrevet. Bilka forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere  udelukke deltagere under 18 år.

Medmindre andet er tilkendegivet, er deltagelsen gratis, og hver person kan kun deltage én gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Konkurrencer har kun til formål at markedsføre Bilka og at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Bilka.

Præstationer i forbindelse med deltagelse i en konkurrence er Bilkas ejendom og må ikke overgives til tredjepart medmindre andet er aftalt.

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte. Bilka forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by på vinderen af en konkurrence eller event på såvel Bilka.dk som andre medier, som Bilka anvender. Dog oplyses der kun vindere på konkurrence med 10 vindere eller færre. Hvis der er flere vindere i samme konkurrence, forbeholder Bilka sig retten til ikke at offentliggøre dem.

Præmier, der ikke er afhentet 3 uger efter de er vundet, forbliver Bilkas ejendom. I forbindelse med afhentning af præmier kan Bilka kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation som pas eller kørekort.

Ansatte i Salling Group og deres husstande må ikke deltage i konkurrencer. Vi forbeholder os retten til at trække eventuelle præmier tilbage, hvis dette opdages. Ansatte hos samarbejdspartnere og dens husstand må heller ikke deltage i konkurrencer, hvor samarbejdspartneren er sponsor.

Tilmeldinger modtaget efter sidste tilmeldingsfrist vil ikke komme i betragtning. Det er alene Bilka, der afgør om en tilmelding, er modtaget rettidigt og kan godkendes. I en konkurrence, hvor deltageren efterfølgende skal indgå i en rækkefølge, forbeholder Bilka sig ret til at afgøre, hvilket nummer deltageren skal have.

Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. Bilka kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen, hvad enten det sker på internettet, i varehusene, pr. telefon, e-mail, post etc.

Bilka kan bestemme, at deltagelse i en konkurrence alene kan begrænses til en bestemt form for tilmelding eller i et begrænset fora som f.eks. bilka.dk, kupon i avisen eller varehuset, Facebook ect.

Konkurrencedeltagere accepterer, at Bilka må eksponere navn og by på Bilkas platforme. Deltagerne accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter, og der gælder ikke reklamationsret på gevinster. En gevinst vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af gevinsten vil overtræde lovgivningen.

Ved deltagelse i en konkurrence eller event hos Bilka er man indforstået med konkurrencereglerne.

Bilka forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. Bilkas afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

Evt. klager over konkurrencer skal rettes til Bilka Kundesupport her