iPhone 7 Plus reparation

Hos Bilka tilbyder vi reparation af din iPhone 7 Plus uanset om du har ødelagt din skærm, trænger til nyt batteri eller noget helt tredje. Vi benytter kun reservedele af højeste kvalitet, og vores personale er specielt uddannet til at foretage reparationer af smartphones. Du kan bestille tid, når det passer dig, eller komme forbi din lokale Bilka.

Services
Udskift af skærm, semioriginal – 599 kroner
Udskift af skærm, high copy – 549 kroner
Udskiftning af batteri – 449 kroner
Udskiftning af power dock/ladestik – 699 kroner
Udskiftning af frontkamera – 699 kroner
Udskiftning af ørehøjtaler - 399 kroner

Semioriginal: Vores semioriginale skærme består af kopiglas- og ramme af højeste kvalitet sammen med et originalt LCD og flex. Denne skærmtype vil give dig det bedste resultat.
High copy: Vores high copy skærme består af de allerbedste ikke-originale reservedele. Dette er et valg til dig, der gerne vil have en god skærm til et lavere pris.

Vi reparerer de mest almindelige skader på din iPhone 7 Plus som skærm, glas, batteri, ladestik og kamera. Du kan normalt få repareret din telefon på under 1 time, så du i mellemtiden kan foretage dine dagligvareindkøb.

Vi tilbyder iPhone 7 Plus reparation i alle Bilka varehuse. Alle vores reparatører er kyndigt oplært i reparation af iPhones, og ved alle reparationer anvendes der udelukkende reservedele af høj kvalitet. Du kan med andre ord trygt lade Bilka reparerer din iPhone.

iPhone 7 Plus blev lanceret i 2016, og var den første iPhone uden jackstick for i stedet at gøre plads til bedre højtalere.

iPhone 7 Plus findes i tre farvevarianterne: Sølv, guld, roseguld.

Det ta'r 1 time

Det ta’r 1 time at reparare din telefon. Du kan indlevere den inden, du handler – og hente den bagefter! Også uden tidsbestilling.

Altid reservedele i høj kvalitet

Vi bruger altid reservedele i høj kvalitet. Derudover tester vi telefonen, inden du får den med igen – så sikrer vi os, at alt virker, som det skal.

Tryg håndtering af din telefon

Vi elsker det, vi laver. Derfor vil vi gerne blive ved i mange år endnu. Vores folk er specielt uddannede til at håndtere reparationer af smartphones. Derfor kan du trygt lade os reparere din telefon.

Gratis fejldiagnose

Vi tilbyder gratis fejldiagnose af din telefon, hvis du har problemer med den. På den måde kan du også få en prisidé, inden du indleverer den til reparation.