iPhone 5S reparation

Hos Bilka tilbyder vi reparation af din iPhone 5S uanset om du har ødelagt din skærm, trænger til nyt batteri eller noget helt tredje. Vi benytter kun reservedele af højeste kvalitet, og vores personale er specielt uddannet til at foretage reparationer af smartphones.

Du kan bestille tid online, når det passer dig, eller komme forbi din lokale Bilka.

Services
Udskift af skærm, semioriginal – 399 kroner
Udskift af skærm, high copy – 299 kroner
Udskiftning af batteri – 299 kroner
Udskiftning af tænd/sluk knap – 349 kroner
Udskiftning af power dock/ladestik – 299 kroner
Udskiftning af frontkamera – 149 kroner
Udskiftning af ørehøjtaler - 199 kroner

Semioriginal: Vores semioriginale skærme består af kopiglas- og ramme af højeste kvalitet sammen med et originalt LCD og flex. Denne skærmtype vil give dig det bedste resultat.
High copy: Vores high copy skærme består af de allerbedste ikke-originale reservedele. Dette er et valg til dig, der gerne vil have en god skærm til et lavere pris.

I dit udvalgte lokale hypermarked kan du få repareret din iPhone 5S. Vi reparerer de mest almindelige skader på din iPhone 5S som skærm, glas, batteri, kamera og ladestik.

Du kan normalt få repareret din telefon på under 1 time, så du i mellemtiden kan foretage dine dagligvareindkøb. Vi tilbyder iPhone 5S reparation i alle Bilka varehuse.

Alle vores reparatører er kyndigt oplært i reparation af iPhones, og ved alle reparationer anvendes der udelukkende reservedele af høj kvalitet. Du kan med andre ord trygt lade Bilka reparerer din iPhone. iPhone 5S blev lanceret i 2013 og var den første model med Touch ID, den kendte fingertryksaflæser, som bl.a. kan bruges til at låse din iPhone op.

iPhone 5S findes i tre forskellige farvevarianter: Sølv/hvid, guld/hvid og sort/grå. Du ka’ få din iPhone 5S repareret i dit hypermarked.

Det ta'r 1 time

Det ta’r 1 time at reparare din telefon. Du kan indlevere den inden, du handler – og hente den bagefter! Også uden tidsbestilling.

Altid reservedele i høj kvalitet

Vi bruger altid reservedele i høj kvalitet. Derudover tester vi telefonen, inden du får den med igen – så sikrer vi os, at alt virker, som det skal.

Tryg håndtering af din telefon

Vi elsker det, vi laver. Derfor vil vi gerne blive ved i mange år endnu. Vores folk er specielt uddannede til at håndtere reparationer af smartphones. Derfor kan du trygt lade os reparere din telefon.

Gratis fejldiagnose

Vi tilbyder gratis fejldiagnose af din telefon, hvis du har problemer med den. På den måde kan du også få en prisidé, inden du indleverer den til reparation.