iPhone reparation

Du’ ka få repareret din iPhone hos Bilka.

Hos Bilka kan du i alle varehuse få foretaget en reparation af din iPhone. Vi tilbyder professionelle reparationer af din iPhone, hvis uheldet har været ude, og du står med en ødelagt skærm. Vi kan i de fleste tilfælde reparere inden for 1 time, og du har således mulighed for at klare dine dagligvareindkøb, mens vi reparerer din iPhone. 

Vi udfører alle almindelige reparationer, og er du i tvivl om, hvad der er galt, så kan vores reparatører hjælpe dig med at undersøge din telefon. Udover reparationer som skærm, batteri, kamera og ladestik har vi også et bredt udvalgt tilbehør som covers og PanzerGlass, som kan give ekstra beskyttelse mod en smadret skærm igen. Alle reservedele, der anvendes hos Bilka, er af højeste kvalitet, så du igen kan få fuld glæde af din telefon.

Services og priser

Alle priser er vejledende og afhænger af telefontype og model. Længere nede på siden kan du vælge din telefon og se mere nøjagtige priser.

Alternativt kan du kontakte os på 89303000 eller skrive til os her.

Priser

  • Udskiftning af skærm: 299 – 2.699 kroner
  • Udskiftning af batteri: 299 – 799 kroner
  • Udskiftning af tænd/sluk-knap: 349 – 499 kroner
  • Udskiftning/reparation af power dock/ladestik: 299 – 699 kroner
  • Udskiftning af frontkamera: 149 – 699 kroner
  • Udskiftning/reparation af højttaler: 199 – 399 kroner

Alle vores reparatører er kyndigt oplært i reparation af telefoner, og ved alle reparationer anvendes der udelukkende reservedele af høj kvalitet. Du kan med andre ord trygt lade Bilkas reparere din iPhone.

Hos Bilka kan du altid regne med en tryg og sikker håndtering af din telefon, og vores dygtige teknikere står klar i tidsrummet 12-18 hver dag. Har du behov at indlevere din telefon tidligere eller afhente den senere, så har du mulighed for det i hele Bilkas åbningstid, klokken 07.00-23.00 alle dage. Hvis du vil være sikker på, at vores teknikere ikke er fuldt booket, så har du mulighed for at reservere en tid online.  

Hos Bilka vægter vi service og tryghed højt, og vi ser frem til at hjælpe med at få fikset din iPhone – uanset om det er en iPhone 5S, iPhone 6/S, iPhone 7, iPhone 8, iPhone SE, iPhone X, iPhone 11 eller iPhone 12. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe med at reparere din iPhone, så er du velkommen til at tage kontakt til et af vores værksteder.  

Vi glæder os til at hjælpe med at reparere din iPhone.

Åbningstider:

  • Mandag til søndag:
  • Reparation: 12.00-18.00
  • Afhentning: 07.00-23.00

Kontakt os:

BilkaRepair

Tlf. 89303333

Chat med os her

Det ta'r 1 time

Det ta’r 1 time at reparare din telefon. Du kan indlevere den inden, du handler – og hente den bagefter! Også uden tidsbestilling.

Altid reservedele i høj kvalitet

Vi bruger altid reservedele i høj kvalitet. Derudover tester vi telefonen, inden du får den med igen – så sikrer vi os, at alt virker, som det skal.

Tryg håndtering af din telefon

Vi elsker det, vi laver. Derfor vil vi gerne blive ved i mange år endnu. Vores folk er specielt uddannede til at håndtere reparationer af smartphones. Derfor kan du trygt lade os reparere din telefon.

Gratis fejldiagnose

Vi tilbyder gratis fejldiagnose af din telefon, hvis du har problemer med den. På den måde kan du også få en prisidé, inden du indleverer den til reparation.