BilkaClub

Du ka’ tilmelde dig en eller flere af Bilkas klubber og få besked, når der er eksklusive tilbud og rabatter for medlemmer af lige præcis den Bilka-klub, som du er medlem af. BilkaClub er vores mulighed for, at vi i Bilka kan give dig inspiration og eksklusive tilbud indenfor lige præcis det område, som interesserer dig. Som klubmedlem får du desuden løbende nyhedsbreve med inspiration samt information om f.eks. konkurrencer, kundeklubaftener og arrangementer i Dit foretrukne Bilka Hypermarked.


 

Bilka GardenClub

I Bilka GardenClub får du eksklusive medlemstilbud og rabatter inden for haveområdet. Som medlem modtager du ligeledes nyhedsbrev med inspiration samt gode råd, tips og tricks til året i haven.

Læs mere her.


 

Bilka WineClub

I Bilka WineClub tilbyder vi alle vinentusiaster unikke medlemstilbud, fordele og inspiration, som gør det nemmere at navigere i vinens verden.

Læs mere her.


 

Billies Bedste Børneklub

I Billies Børneklub får du eksklusive rabatter til børn og børnefamilier, en fødselsdagsgave når dit barn fylder år og Billies nyhedsbrev med tegneserier, kreative opgavesider samt info om børneevents i din lokale Bilka.

Læs mere her.