Bilka 50

Kom til kæmpe jubilæumsfest

Hele Danmarks Bilka

I Bilka er hele 2020 dedikeret til at fejre jubilæet. For kunderne betyder det først og fremmest fantastiske priser, men det betyder også konkurrencer, aktiviteter og feststemning i alle Bilka Hypermarkeder landet over. Der findes stort set ikke et hjem i Danmark, der ikke rummer noget fra Bilka. Det kan være alt fra et havemøbelsæt, en fladskærm eller en babybodystocking til planter og dagligvarer.

For lige siden det første varehus slog dørerne op og skabte trafikkaos i landsbyen Tilst uden for Aarhus i 1970, har Bilka været folkeeje.

Konceptet var enkelt lige fra begyndelsen: Alt under ét tag og til priser, hvor alle kan være med og får lov til at drømme stort.

Bilka 1970-2020

Fredag d. 9. oktober kan du være heldig at vinde beløbet af dit køb tilbage i form af et gavekort til Bilka. Konkurrencen varer hele dagen, så der er masser af chancer for at blive én af de mange heldige! Du kan max vinde 5.000 kr. tilbage af dit køb.

Hvordan deltager man?
Du skal handle og betale, som du plejer fredag den 9. oktober. Konkurrencen gælder hele dagen den 9. oktober.
Hvordan vinder man?
Er du kunde nummer 50 ved de almindeligt betjente kasselinjer i varehuset, havecentret, selv-scanningskasserne samt ved BilkaToGo og Click & Collect vareudleveringen, vil en medarbejder komme og overrække dig et gavekort på værdien af dit køb. Hver gang vi finder én vinder, starter konkurrencen på ny, lige indtil vi lukker.
Konkurrencen gælder ved følgende kasser/vareudleveringer:
De almindeligt betjente kasselinjer i varehuset, havecentret, selv-scanningskasserne samt ved BilkaToGo og Click & Collect vareudleveringen.
Konkurrencen gælder ikke ved:
Bilkas Bagerudsalg, Kundeservice, Kiosk, Bistro, Quickfood, elektronikafdelingen, skønhedsafdelingen, på bilka.dk samt andre selvstændige kasser.

 

Læs konkurrencebetingelserne her