BilkaOne - Karriere i Bilka

Bilka - den bedste arbejdsplads i detailbranchen

Bilka vil være den bedste arbejdsplads i detailbranchen. Det er ikke bare noget, vi siger, det er også noget, vi gør. Hver eneste dag arbejder vi på at lade medarbejdere på alle niveauer udfolde deres potentiale. Sammen udvikler vi medarbejdere med potentiale til mere i den ønskede retning. 

Vi fejrer også medarbejdere i Bilka. Især på den store årlige medarbejderdag, hvor vi gør noget særligt for at vise, hvor meget vi værdsætter medarbejdere. Men hver eneste dag vil du mærke det stærke sammenhold både i den enkelte afdeling og i hele hypermarkedet.

Great Place to Work®

Bilka er blevet anerkendt af Great Place to Work for at være blandt de bedste arbejdspladser i Danmark. Det er vi stolte af!

Great Place to Work® er en global konsulent- og rådgivningsvirksomhed, som hjælper arbejdspladser med at blive bedre. De gennemfører hvert år medarbejderundersøgelser på mere end syvtusinde arbejdspladser i Danmark og internationalt.

Great Place to Work® definerer en god arbejdsplads som et sted, hvor medarbejderne har tillid til de mennesker, de arbejder for; er stolte over det arbejde, de udfører, og føler fællesskab med deres kollegaer. Arbejdspladserne bliver vurderet på baggrund af et spørgeskema, der udfyldes af medarbejderne.

Listen med Danmarks Bedste Arbejdspladser® offentliggøres i november.

Bilkas værdier 

Et vigtigt fundament i Bilka, er vores fælles værdisæt. De er en forudsætning for, at vi i Bilka kan skabe en attraktiv arbejdsplads og et godt miljø for vores ansatte.  

Se herunder, om du besidder de rette egenskaber til at blive elev i Bilka
 
 • Integrity: Vi opbygger tillid ved at opføre os ordentligt, ansvarligt og ærligt. 
   
 • Passionate: Vi brænder for at forbedre hverdagslivet for vores kunder, vores kolleger og de fællesskaber, vi indgår i.
   
 • Agile: Vi omfavner forandring, tilpasser os hurtigt nye behov og holder aldrig op med at lære. 
   
 • Competitive: Vi går efter at vinde i alle dele af forretningen. Vi griber muligheder og tackler ukueligt udfordringer sammen.
   
 • Efficient: Vi søger enkelthed og stræber efter at skabe bedre og mere effektive måder at arbejde på.

Karriere-muligheder 

Du ka' gøre karriere i Bilka. På denne side kan du læse om de mange muligheder, der venter forude og se filmene med fire Bilka-medarbejdere, der fortæller om deres job og mulighederne i Bilka.

For mulighederne i Bilka er mange, og du kan være sikker på, at du kommer ind i et team fyldt med energi, arbejdsglæde og ønsket om at gøre i morgen endnu bedre end i dag. 

Du kan også læse om vores populære elevuddannelse indenfor mange forskellige områder, og du kan møde nogle af vores elever, assistenter og ledere, som fortæller om netop deres karriere og ambitioner. 

Nederst på siden kan du tage et kig på alle vores ledige i stillinger i Bilka og i Salling Group generelt.

 

I Bilkas karrierefolder kan du blandt andet læse

- elevernes egne historier 

- hvordan et trainee-forløb fungerer

- de forskellige ledelsesprogrammer

 
Annonce
 

 Læs mere om en karriere i Salling Group

Elevuddannelse i Bilka

Du ka' kickstarte din karriere i Bilka. ”Vis os viljen, så viser vi vejen”. 
 
Læs mere om Bilkas elevuddannelse, undervisningen, den videre vej og de mange fordele ved at arbejde i Salling Group i folderen Bliv elev i Bilka.
 
Se videoen herunder, hvor du kan møde nogle af Bilka medarbejdere.
  

Ledige jobs i Bilka

Her får du et samlet overblik over de ledige stillinger, vi har i vores 18 butikker.