BilkaCare

Med BilkaCare har vi gjort det nemt for dig at gøre noget godt

BilkaCare rummer en hel række af initiativer, der hjælper dig med at støtte en god sag, når du handler i Bilka.

Rundt omkring i dit Bilka Hypermarked vil du møde forskellige muligheder for at gøre noget godt. Måske du vil donere din flaskepant til en større sag? Give dit brugte tøj til Malawi? Eller skåne miljøet ved at indsamle dine brugte mælkelåg? Uanset hvad så er det dig, der bestemmer. Vi stiller mulighederne til rådighed og kvitterer for din indsats med at støtte de gode formål økonomisk. Jo mere du deltager, jo mere bidrager vi. Så kig efter BilkaCare – Du kan gøre en forskel-mærket næste gang du handler i Bilka.

Nedenfor kan du blive klogere på, hvad de forskellige støtteaktiviteter under BilkaCare rummer, og hvordan du ka’ gøre en forskel.

BilkaCare nyt

 

BilkaCare initiativer

 

Brug Låget

Hvert år ender millioner af plastiklåg på forbrændingsanlæg. I Bilka indsamler vi med kampagnen Brug Låget i perioder låg fra din mælk og yoghurt. Indsamlede låg bliver bl.a. genanvendt til de grønne mælkekasser.

Du ka' fra den 6. januar til den 2. april aflevere dine plasticlåg i din lokale Bilka

Støt Brysterne

1 ud af 9 kvinder rammes af brystkræft. I efteråret kan du støtte brysterne, når du handler i Bilka. Hele overskuddet fra Støt Brysterne-armbåndene går til Kræftens Bekæmpelse.

Du ka´ støtte Kræftens Bekæmpelse i din lokale Bilka.

Julemærkefonden

Mange danske børn kæmper med lavt selvværd og mobning. Når du køber ind i Bilka, kan du ved juletid støtte Julemærkehjemmenes arbejde for en glad og harmonisk barndom ved køb af julemærker.

Du ka´ i ugerne 43-53 købe årets julemærke i din lokale Bilka

DR1s U-landskalender

Du ka' støtte det gode formål
Køb DR1's lågekalendere Den Anden Verden og Nissebanden i Grønland. Igen i år er der både en kalender til de store og én til de små.
Overskuddet går til SOS Børnebyerne i Dar Es Salaam, Tanzania.

Kalenderne kan købes i din lokale Bilka

TV2 julekalender

Du ka' støtte det gode formål
Saml koder bag lågerne, lås op for de mange, sjove "klistermærker" og send unikke julehilsner med appen - køb TV2's lågekalender Ludvig og julemanden.
Overskuddet går til julemærkehjemmene i Danmark.

Den kan købes i din lokale Bilka

Frelsens Hærs Julehjælp

Bilka støtter i samarbejde med Lambi Frelsens Hærs julehjælp.

Du ka’ også støtte Frelsens Hærs julehjælp på flere måder - se hvordan

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies