BilkaCare

Med BilkaCare har vi gjort det nemt for dig at gøre noget godt

BilkaCare rummer en hel række af initiativer, der hjælper dig med at støtte en god sag, når du handler i Bilka.

Rundt omkring i dit Bilka Hypermarked vil du møde forskellige muligheder for at gøre noget godt. Måske du vil donere din flaskepant til en større sag? Give dit brugte tøj til Malawi? Eller skåne miljøet ved at indsamle dine brugte mælkelåg? Uanset hvad så er det dig, der bestemmer. Vi stiller mulighederne til rådighed og kvitterer for din indsats med at støtte de gode formål økonomisk. Jo mere du deltager, jo mere bidrager vi. Så kig efter BilkaCare – Du kan gøre en forskel-mærket næste gang du handler i Bilka.

Nedenfor kan du blive klogere på, hvad de forskellige støtteaktiviteter under BilkaCare rummer, og hvordan du ka’ gøre en forskel.

BilkaCare nyt

 

BilkaCare initiativer

 

DR1s U-landskalender

Du ka' støtte det gode formål.
Køb DR's lågekalendere med Theo & Den Magiske Talisman og Selmas Saga. Igen i år er der både en julekalender til de store og de små. Overskuddet går til Dansk Flygtningehjælps arbejde med flygtningebørn i Syriens nabolande.

Du ka´købe dem i uge 44-50 i din lokale Bilka.

TV2 julekalender

Tinka og Kongespillet
Med årets TV 2 lågekalender kan du følge med, når Tinka og hendes ven Lasse tager på nye, spændende juleeventyr. Overskuddet fra salget går til Julemærkehjemmene i Danmark. Prisen er 45 kr. pr. stk.

Julekalenderen kan købes i din lokale Bilka fra den 14. oktober indtil den 31. december

Julemærkefonden

Mange danske børn kæmper med lavt selvværd og mobning. Når du køber ind i Bilka, kan du ved juletid støtte Julemærkehjemmenes arbejde for en glad og harmonisk barndom ved køb af julemærker.

Du ka´ fra uge 44 købe årets julemærke i din lokale Bilka.