Affaldsstafet

Bilka afholder Danmarks Største Affaldsstafet

Vidste du, at vi i Danmark producerer over 800 kilo affald per person om året? Det er europarekord. 

En del af affaldet bliver smidt i naturen, og det er ødelæggende for vores naturoplevelser og skadeligt for vores dyreliv.

I samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening afholder Bilka en årlig landsdækkende affaldsstafet fra fredag den 13. april til og med den 22. april, hvor du og din familie kan hjælpe med at gøre forårsrent i naturen. Og for hvert kilo affald du afleverer i Bilkas containere til genanvendelse, donerer Bilka 1 krone til Danmarks Naturfredningsforening.

Du kan deltage på disse to måder:

  1. Fra tirsdag den 3. april kan du i Kundeservice hente en eller flere affaldssække i Bilka, når du handler. 
  2. Du kan aflevere dit indsamlede affald på Bilkas parkeringsplads fra fredag den 13. april til og med den 22. april.

Når du afleverer dit affald på Bilkas p-plads, kan du få en konkurrencekupon i Kundeservice. Uanset hvornår du samler affald i naturen, er du med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kroner til køb af varer i Bilka. Der udtrækkes én vinder i hvert af Bilkas 18 hypermarkeder.

For at vi kan modtage dit indsamlede skrald, er du nødt til at sortere det i: 

  • Småt brændbart
  • Jern og metal
  • Glas
  • Andet affald

Se hvordan du sorterer indenfor de enkelte kategorier

 

Ta´ børnene med til Affaldsskole i Dit lokale Hypermarked 

Alle skoler og institutioner kan være med til at indsamle affald fra naturen fra mandag den 16. april til fredag den 20. april og aflevere affaldet i containerne på Bilkas P-pladser. 
 
Og som noget nyt, kan din klasse også få lov til at besøge din lokale Bilka, og se hvordan Bilka håndterer affald på en måde, så vi minimerer det og øger genbrug. 
 
Tilmeld din klasse eller institution senest den 9. april. 
 

Klik på billedet for at åbne PDF'en 

Annonce

Affalds stafet - kort

Igen har årets affaldsindsamling 2017 med Danmarks Naturfredningsforening på landsplan været en stor succes

Der har været over 160.000 deltagere til årets affaldsindsamling heriblandt et rekordhøjt antal skolebørn på mere end 125.000. Alle har været med til at slå deltagerrekord. For ikke nok med, at der var mange deltagere. Antallet af arrangementer og indsamlinger over hele landet kom op på hele 2.702 stykker. Dermed var der også lagt op til, at der skulle blive fundet rigtig meget affald i naturen.

Og det blev der! Mellem den 27. marts og 2. april blev der i den danske natur fundet 152.985 kilo affald over hele landet. Den største mængde indsamlet affald i fire år. Alene via affaldsstafetten ved Bilkas 18 hypermarkeder blev der indsamlet over ti tons affald i nærområderne.

Udover at affaldsindsamlingen slog flere rekorder, så donerede Bilka 150.000 kroner til Danmarks Naturfredningsforening, så rekorderne kan blive slået år efter år i fremtiden. Du ka’ læse mere på www.affaldsindsamlingen.dk

Billeder fra tidligere år