Far til Fjorten-spillet

Hjælp Per med at gøre Malene glad i Far til Fjorten-spillet. Læs mere om spillet, og se hvordan du kommer i gang.

Spil dig til varer i Bilka

Prøv Bilkas smartphonespil, hvor dine point kan omsættes til fysiske varer.

Per og Malene har en julegave til dig! Der er 20 nye baner i Far til fjorten spillet. Hold godt øje med vouchershoppen op til jul – der kommer flere lotterier om lækre præmier.

De fleste kender allerede den stakkels Per Arne med de 14 børn og den flyvske kone Malene fra Bilkas tv-reklamer. Nu kan du komme endnu tættere på og hjælpe ham i den pressede hverdag. 

Det foregår i Far til Fjorten-spillet på din iPhone eller Android, hvor du skal hjælpe Per gennem forskellige baner.


Mere om spillet

Er du skrap til Candy Crush, så kender du allerede spilkonceptet, hvor ikonerne skal matches for at blive smadret. Men det er ikke bare lige til - Per Arne møder nemlig flere forhindringer i form af genstridige toiletruller, glatte gulve og hurtigt spredende fodbolde. Heldigvis har han ulven Billie til at hjælpe sig sammen med en svupper og en skovl. Det lyder måske forvirrende – men det giver alt sammen god mening, når du befinder dig i Far til Fjortens univers. 

Når du vil bytte dine point til varer, går du ind i spillets Vouchershop, vælger dine varer og henter dem i dit lokale Bilka Hypermarked. Du indløser en voucher ved at finde varen på hylden og ved at fremvise den gyldige voucher ved kassen i udprintet form eller på din smartphone. Voucheren kan kun indløses samtidig med køb af varer i Bilka. Du kan maks. indløse 1 voucher per vare med mindre andet er angivet.

Din voucher er personlig og kan ikke byttes til kontanter eller andre produkter. Der tages forbehold for udsolgte varer. I tilfælde af udsolgte varer tilbydes en lignende vare i samme priskategori fra samme leverandør.


Sådan spiller du: 

  • I Far til Fjorten-spillet skal du matche ikonerne for at fjerne dem. Sæt mindst tre ens ikoner på linje ved at flytte det ene.
  • Du kan flytte ikonet til højre, venstre, op eller ned.
  • Du kan kun flytte et ikon ad gangen og kun flytte det, hvis du dermed udløser et match.
  • Samler du mere end tre ikoner, kan du lave bomber med forskellige evner.
  • Læs mere om de forskellige muligheder i spillet i vejledningen i app'en.
  • Du kan maks. optjene 30.000 Voucherpoint om dagen. Du kan godt blive ved med at spille, når du har nået dagens pointgrænse, men du optjener først Voucherpoint igen dagen efter, når din pointgrænse er startet forfra. Dagen efter kan du igen optjene op til 30.000 Voucherpoint. Dagen går fra kl. 00:00:00 til 23:59:59 CET.
  • Oplever du tekniske problemer med spillet, kan du skrive til fartilfjorten@pointvoucher.com

Betingelser for indløsning af vouchers fra Far til Fjorten-spillet:

  • Voucheren er gyldig til og med dens påførte gyldighedsdato 
  • Den skal indløses i et Bilka hypermarked i forbindelse med køb af minimum én anden vare

Download Far til Fjorten-spillet gratis: 

iOS
Hent i App Store
Android
Hent i Google Play

 

 

 

 

Du kan også hente Far til Fjorten-spillet med din telefon med de nedenstående QR-koder. Brug telefonens scanner til at læse koderne:

iOS
Hent i App Store
Android
Hent i Google Play