Mandelgave

Er du på udkig efter den perfekte mandelgave til juleaften? Find inspiration til mandelgaven her, hvor vi har samlet en lang række af bud på den gode mandelgave, og bestil din mandelgave i dag, så du er sikker på, at den er klar til årets hyggeligste aften i familiens selskab.

10 produkter
Fra 5 år
269 kr.
Fast lav pris
Kunstfotografi 21 x 15 x 2 cm
449 kr.
Fast lav pris
Kunstfotografi 21 x 15 x 2 cm
349 kr.
UNO
Fra 7 år
99 kr.
Fra 8 år
299 kr.
Digitalt grilltermometer, som sikrer det perfekte resultat.
229 kr.
Få en lækker pizza på grillen
299 kr.
Charbroil grillhandskesæt med aramid belægning
299 kr.
Fra 15 år
449 kr.

Bliv inspireret til mandelgaven

Risalamanden med den gemte, hele mandel er en af de hyggeligste juletraditioner. I hvert fald hvis du spørger os på Bilka.dk. Vinderen af den store kamp om mandlen skal selvfølgelig have en præmie, og har du endnu ikke fundet den helt rigtige mandelgave, kan du heldigvis hente inspiration her i vores sortiment, hvor vi har mange forskellige idéer til årets mandelgave.

Klik dig igennem de forskellige muligheder her på siden, og bestil mandelgaven til juleaften i dag, så den er klar til, når der skal spises lækker risalamande til dessert.

Vælg den perfekte mandelgave

Det kan være svært at finde den helt rigtige mandelgave. Særligt hvis du gerne vil gå udenom den traditionelle marcipangris eller andet sødt på en aften, hvor der i forvejen bliver spist rigeligt med lækker mad. Samtidig er det vigtigt, at den valgte mandelgave passer til alle, der spiser med ved bordet, og får et af børnene alligevel mandlen, selvom vedkommende knapt nok har rørt sin risalamande, ja, så er det vist langt fra første gang, at det er sket. Mandelgaven skal være derefter, så både børn og voksne kan få glæde af den, for det er aldrig til at vide, hvem der finder mandlen.

Der er selvfølgelig nogle julehjem, hvor der kun er voksne repræsenteret rundt om julemiddagen, og der behøves der naturligvis ikke at tages hensyn i valget af mandelgave. Derfor har vi samlet et bredt sortiment af både traditionelle og mere utraditionelle mandelgaver her på siden, hvor du blandt andet finder følgende bud på årets mandelgave:

Køb mandelgave til juleaften online på Bilka.dk

Købet af årets mandelgave er sikkert ét blandt mange punkter på din huskeliste, som du skal have tjekket af inden jul. Få mandelgaven i hus med det samme ved at bestille den hjem online på Bilka.dk, hvor vi har masser af inspiration til den gode mandelgave, uanset hvem du skal nyde juleaften sammen med. Du kan bestille en mandelgave her hos os på alle tider af døgnet, imens du nyder en stille julestund hjemme i sofaen, men vær gerne ude i så god tid som muligt, så du er sikker på at kunne nå at få mandelgaven hjem inden juleaften.

Gør også dine øvrige julegaveindkøb her på Bilka.dk, hvor du finder masser af inspiration til årets julegaver til dem, du holder af. Hos Bilka.dk og i Bilkas varehuse finder du alt, hvad du skal bruge for at få den søde julestemning til at sænke sig, så I alle sammen kan få den dejligste jul i det allerbedste selskab.