Gemmeleg

Find de 14 børn, som vi har gemt rundt omkring på sitet, på Bilka Tasting og den elektroniske tilbudsavis og få point til Far til fjorten-spillet.

Far til Femten-spillet er et sjovt mobilspil, hvor dine point kan omsættes til gavekort til fysiske varer i Bilkas butikker. Du kommer igennem hele huset, hvor familien fra Far til femten tv-reklamen bor og får nye udfordringer i hvert rum. Læs mere om spillet

Gemmelegen er en ny måde at få points i spillet. For at deltage i gemmelegen, skal du installere Far til Femten-spillet på din mobil eller iPad, og gå på jagt efter de 14 børn på bilkatasting.dk, bilka.dk på siderne under menupunktet Bilka Aktuelt eller i ugens tilbudsavis fra telefon eller iPad.

Hver gang du finder et af de 14 børn, skal du klikke på det, hvorefter du kommer ind i spillet og modtager 1.000 voucherpoint. Du kan dog kun få point for det samme barn en gang per uge. 

Download Far til Femten-spillet gratis: 

iOS
Hent i App Store
Android
Hent i Google Play

 

 

 

 

Du kan også hente Far til Femten-spillet med din telefon med de nedenstående QR-koder. Brug telefonens scanner til at læse koderne:

iOS
Hent i App Store
Android
Hent i Google Play