Bilka Fredag

Bilka elsker fredage! Og det ved vi, at mange af vores kunder også gør! Derfor vil vi gerne forkæle dig lidt hver fredag i anledning af, at hverdagene slutter og en dejlig weekend begynder. Det gør vi med både weekendfavoritter for de voksne og ekstra sjov for børnene – bare fordi det er fredag!
Spar 50% på vin
Hver fredag kan du spare 50% på en spændende fredagsvin. Kom og smag denne uges fredagsvin og få gode råd og vejledning af din vinmand.
Menu2go
Hver fredag kan du købe en menu2go med mad til to personer fra Deli.
Vej-selv-slik 6,95 per 100 g. hver fredag
Hver fredag kan du købe billig vej-selv slik til kun 6,95 per 100 g. i Bilka. Så er der fredagsslik til hele familien.
Fredagsbio for de yngste
Hver fredag er der fredagsbio i Bilka for de yngste. Vi viser nye serier hver fredag fra klokken 15-20.
Fredags-smørrebrød
Du ka' få lækkert smørrebrød hver fredag. Sælges i bakker med 6 styk.
Fredagsmenu
Hver fredag får du en dessert med i købet ved køb af en varm ret i Bilka Bistro. Vælg eksempelvis mellem ribbenssteg, herregårdsbøf, schnitzel eller cafeburger og få en æblekage, chokolademousse eller panna cotta til en værdi af 10,- kroner med i købet.
Mød Billie
Billie elsker fredage. Hver fredag vil vi gerne forkæle dig lidt ekstra i anledning af, at hverdagene slutter, og en dejlig weekend begynder. Kom og mød Billie hver fredag fra klokken 15 til klokken 19.
Pr. bøf 45,-
Hver fredag kan du få skåret din bøf i Slagterstanden af din Bilka slagter kl. 14-20. Hver gang du køber 4 fredagsbøffer af enten Ludvig rib eye eller Ludvig entrecôte a min. 175 g. i udskæringsstanden, får du den 5. bøf med gratis.