Bilka Beauty Board

Vær med i Bilkas helt eget Beauty Board, hvor kunderne bliver eksperterne, der bedømmer produkter og anmelder dem med stjerner.

Du ka’ nu blive medlem af Bilka Beauty Board

Tilmeld dig på facebook.com/BilkaBeautyBoard

I Bilka har vi startet vores helt eget Beauty Board. Du kan være med og få inspiration og unikke muligheder, der er relevante for alle, der interesserer sig for skønhed.
 
Gå ind på facebook.com/BilkaBeautyBoard og følg vores ”Bilka Beauty Board”-side. Her kan du som nævnt få masser af inspiration, snakke med andre ligesindede om Bilkas beauty-produkter, og være med i forreste række, når vi lancerer specielle tiltag som for eksempel test af produkter og konkurrencer og udlover make-overs.
 
For at blive testperson skal du tilmelde dig testpanelet via link, der postes på Facebook. Ved tilmelding vælger du det varehus, hvor du ønsker at hente din pose med test-produkter, og så er det bare med at komme hjem og teste løs. Når du har testet produkterne, skal du give os din mening via et survey, som du får adgang til gennem info i test-posen.
 
Anonymiserede anmeldelser af produkter fra testen vil vi blandt andet bruge i Bilkas tilbudsaviser og i varehusene, så alle andre kunder kan få glæde af test-panelets erfaringer.
 
Så klik ind og vær med – vi glæder os til at høre fra dig. Se mere på facebook.com/BilkaBeautyBoard