Opskrifter

Menuen til en konfirmationsfest bliver ofte planlagt mange måneder inden den store dag i tæt samråd med den kommende konfirmand. Få ideer og inspiration til menuen her.

Canapéer med friskost og krebsehaler

Det er en god idé at servere lidt snacks sammen med velkomstdrinken. Gæsterne kommer ofte fra kirken og ankommer ikke nødvendigvis på samme tid, og så er det godt at have lidt til den lille sult.

(16 stk.)

16 stk små sprøde canapé skåle eller krustader
250 g friskost
½ tsk finthakket rød chili
Saft og revet skal af ½ lime 
32 stk krebsehaler i lage, drænet
16 kviste frisk dild
Friskkværnet peber
Salt

Kom friskosten i en skål sammen med chili, saft og revet skal af lime i en skål. Rør massen sammen indtil den er helt glat. Smag til med salt og peber. Kom massen i en sprøjtepose fittet med en rund tyl. Sprøjt friskosten i de små skåle. Pynt med to krebsehaler på hver canapé og pynt med frisk dild. Drys til sidst med lidt friskkværnet peber. Server med det samme.

Du kan erstatte krebsehaler med andre lækre skaldyr, som rejer. Røget laks passer også glimrende til friskosten.

 

 

Vin til menuen

Se hele udvalget her


 

Mest populære festemner


 

Alle festemner