Bordkort

Ved de fleste konfirmationsfester er der en bordplan. Få inspiration til at lave et sjovt og kreativt bordkort – og også til, hvordan du kan komme menukortet på bordet på en lidt anderledes måde.

Kreativt bordkort
Det kræver lidt ekstra at lave nipnappere som bordkort. Til gengæld er det en både sjov og underholdende gimmick, for gæsterne kan med 100% sikkerhed ikke lade være med at lege med nipnapperen – og det er oplagt at fylde den med billeder af konfirmanden eller måske ’gemme’ velkomstsangen i den. Du ka' downloade nipnapper bordkort lige her.
Bordplanen
Der er ingen rigtige eller forkerte måder at lave en bordplan på til konfirmationer. Det vigtigste er, at konfirmanden sidder, så han eller hun så vidt muligt kan se alle gæster. Traditionelt har konfirmanden sin mor på den venstre side og sin far på den højre. Faddere og bedsteforældre er også ofte placeret i umiddelbar nærhed af konfirmanden.
Kom menuen på vaserne
Sæt menuen fast på vaserne på bordene. Det er en dekorativ og anderledes at præsentere menuen på – og bruger du dobbeltklæbende tape, er de nemme at få af vaserne igen.

 

Mest populære festemner


 

Alle festemner