Girls Night Out

Tænk Sex & the City, og så har du alle ingredienserne til en ’fabulous’ Girls Night Out, der starter hjemme hos dig – og måske fortsætter til den lyse morgen ude i byen. Om der står hjemmelavet sushi på bordet, eller I får maden udefra, er ikke så vigtigt. Bare der er cocktails og gang i musikken. 

 

Idéer til girls night out


Feminint
Til en fest kun for piger må det hele godt være lidt feminint. Dæk op med guldbestikket, sæt masser af lys på bordet i dine yndlingsstager og læg en blomst på hver tallerken som en ekstra fin lille detalje.
Frys bærrene
Frys forskellige bær, så de er klar til at fungere som festlige isterninger med et feminint touch i aftenens cocktails. Pynt også gerne kanten af glasset med sukker og kom et par spiselige blomster oveni som prikken over i’et.
Girls Day Out
I stedet for en Girls Night Out kan I lave en Girls Day Out og mødes allerede til brunch og bruge resten af dagen på wellness, shopping eller hvad der nu får smilet frem hos jer.
Skru op for dansegulvet
Der er ikke noget som musik, man kan synge med på, til at få gang i en fest. Lav en playliste med alle jeres yndlingsnumre – eller I kan skiftes til at vælge et nummer, der minder jer om et fedt øjeblik i jeres liv.
Gør det mere festligt
Vil du gøre lidt ekstra ud af festen, er det et sikkert hit at hyre en bartender til at komme og mikse cocktails til jer. Det kunne også være en stylist, der kommer forbi og sørger for, at I ser brandgodt ud til byturen. I kan også lave en drinkskonkurrence og imponere hinanden med jeres bartenderfærdigheder.
Mad ud af huset
Når der er dømt Girls Night Out, skal I bruge tiden sammen og ikke i køkkenet. Bestil noget lækkert sushi, en let tapas-menu, eller hvad veninderne nu lige er til – så er det eneste, du skal huske, at lægge hvidvin på køl.

Tips til hårstyling 

På en Girls Night Out er det oplagt at gøre lidt ekstra ud af både hår og make-up. I kan eventuelt gøre det til en del af aftenen at hjælpe hinanden med at flette, krølle eller på anden måde style håret.

1. Saml den nederste del af håret i en hestehale.
2. Sno den nederste hestehale, saml den i en knold, som fastgøres med hårklemmer. Øverste del af håret redes igennem, snoes og køres rundt om knolden - fastgør med klemmer.
3. Her er en færdig, let og fin festfrisure.

Hårstyling og -pleje produkter

 Se hele udvalget her

Stuhr hair spray extreme hold 250 ml
49 kr. 80 kr.
Stuhr original conditioner 250 ml
49 kr. 80 kr.

Hårstyling elapparater 

 Se hele udvalget her

Remington krøllejern CI5319
289 kr.
BaByliss airstyler C260E
499 kr.
Remington multistyler S8670
449 kr.
Revlon hårtørrer RVDR5820E
249 kr.

 

Opskrifter til girls night out


Opskrift på Cosmopolitan

Cosmopolitan er en klassiker, man bare aldrig bliver træt af. Her er den farvestrålende cocktail i en luksusudgave, hvor der er gjort lidt mere ud af finishen. 

(1 glas)

3 cl vodka
1,5 cl Cointreau
1 cl sukkersirup
4-5 cl tranebærjuice

Kom ingredienserne i et glas, rør forsigtigt rundt og pynt med appelsinskal, der er skåret henover glasset for at få olierne ned i glasset. Sæt evt. en lighter under appelsinen først for at give drinken en skøn duft af appelsin.

Se hvordan du laver en perfekt Cosmopolitan

Se med, når Mathias Daa Løfquist viser, hvordan man mikser en Cosmopolitan trin for trin.

Dittes lyserøde marengskager

Når der står Girls Night Out på invitationen, er det underforstået, at der er forkælelse på programmet. Små marengskager med bær er ikke kun indbydende at se på. De er også en himmelsk bid på en aften, hvor kun det bedste er godt nok (og hvor maden ikke skal ligge alt for tungt).

Marengs

3 æggehvider
90 g hvidt sukker
90 g flormelis
Pink pastafarve

Pisk æggehviderne skummende og tilsæt det hvide sukker lidt ad gangen, mens der piskes på fuld kraft. Når marengsmassen er fast og laver tydelige toppe, er den klar. Sigt flormelissen og vend den i massen til en glat og blank marengs. Indfarv marengsen med lidt pink pastafarve. Kom marengsen op i en sprøjtepose og lav 8-10 ensartede bunde/fuglereder (8 cm i diameter). Lad dem hvile i 15 min., inden de bages ved 110° varmluft i 1 time. Lad marengsbundene køle af på en bagerist.

Chantillycreme

1 god vaniljestang
30 g flormelis
3 dl piskefløde

Flæk vaniljestangen på langs og skrab nænsomt kornene ud. Mas kornene sammen med flormelissen. Pisk fløden til flødeskum og vend vaniljesukkeret i. Hæld cremen op i en sprøjtepose og klip et lille hul.

Øvrigt fyld

Friske hindbær og jordbær
Rød skovsyre
Spiseligt guld- eller sølvstøv

Befri nænsomt bundene fra bagepapiret. Læg kagen sammen ved at placere en bund på et kagefad og fylde midten op med chantillycreme. Dekorer med friske hindbær, jordbær, skovsyre og glimmer.
 

Isdessert med kirsebærsirup og hvid chokolade

Til en rigtig tøsefest er det tilladt at synde lidt, så lav denne skønne isdessert, der ikke kun er smuk at se på, men som også smager som en lille bid af himlen.

(Til 4 personer)

250  ml kirsebærvin 
1 dl vand
1 dl sukker
8 gode kugler hindbæris
4 gode kugler vanilleis 
100 g hvid chokolade, smeltet

Kom kirsebærvin, vand og sukker i en lille gryde. Bring gryden i kog og lad det simre ved medium varme indtil væsken er reduceret til en ⅓ del. Lad køle helt ned i køleskabet, så det tykner til en sirup. Lav et lille kræmmerhus af bagepapir og fyld det med den smeltede chokolade. Luk kræmmerhuset tæt og klip et lille hul i spidsen af kræmmerhuset. Sprøjt snirkler af chokolade ud på et stykke bagepapir og stil dem på køl indtil brug. Server isen i høje glas toppet med kirsebærsirup og pynt af hvide chokolade snirkler.
 

 

Alle festemner