Fastelavnspynt

Nem udklædning
Butikkerne bugner af udklædningstøj omkring fastelavn, men det kan også være sjovt at lave sit eget kostume – og det behøver ikke være hverken dyrt eller svært. Klip hul til hovedet i et stykke stribet stof, og så har du et zebrakostume, eller skab en lille gentleman med en bowlerhat og en butterfly fra skabet.
Gør-det-selv slikposer
Det er altid sjovt, når der er gjort lidt ekstra ud af slikposerne – og har du nogle rester papir og karton liggende, er det nemt at lave en sød kat, der kan bruges til at lukke poserne med. Det skal du bruge, sort karton, papir i forskellige farver, eventuelt farvet masking-tape, saks og lim.

 

Download gør-det-selv skabeloner


Download sjove masker
Masker hører fastelavn til. Klip masker ud, inden festen begynder, eller lad gæsterne selv vælge deres favoritmaske. Du ka' downloade skabelonerne lige her.
Lav farvestrålende fastelavnsris
Fastelavnsris er oplagt som bordpynt til en fastelavnsfest og en sjov opgave for børnene. Find garnrester, fjer, karton og farver frem og slip fantasien løs. Du ka' downloade skabelonen lige her.
Invitation klar til print
Download en festlig invitation til fastelavnsfesten og gør det nemt at invitere gæster. Du ka' downloade den lige her.

Fastelavnskostumer til børn 

 Se hele udvalget her

 Husk fastelavnstønden

Masser af farver
Farver er kodeordet til fastelavn, så lav også gerne saftevand i forskellige farver, der pynter på bordet.
Fyld tønden med gode sager
Fastelavnstønden skal ikke nødvendigvis kun spiselige ting som for eksempel slik og rosinpakker. Du kan også lade serpentiner og små stykker legetøj vælte ud, når der går hul.
Skumslik på pinde
Sæt farvestrålende skumslik på pinde og pynt med fjer foroven. Det ser superflot ud på bordet og giver helt sikkert pote hos gæsterne.

 

Idéer til fastelavnsfesten


 

Alle festemner