Din Fashion-afdeling

VRS er altid med på det sidste nye inden for moden. Vores designteams og indkøbere rejser rundt i verden for at søge inspiration og spotte trends. På baggrund af dette udvikler vi vore egne design og gør dem tilgængelige for alle. Hver uge kommer der op mod 100 nye styles i butikkerne. Derfor kan du altid være sikker på at finde spændende nyt fra modens verden i en god kvalitet til en fornuftig pris. Det kalder vi ”Kvalitet med Karakter!”

 

VRS for hele familien

VRS giver dig masser af lækkert modetøj, sko, tilbehør og basistøj til hele familien. Ud over god stil indenfor dametøj og herretøj har VRS også en masse at byde på til både børn og unge. Vi har et stort 
udvalg af babytøj og børnetøj til drenge og piger. Alt sammen skabt af vore egne designere i gode materialer, med en god pasform og til en rigtig god pris. Vi synes nemlig, det er god stil, at give dig og din familie noget for pengene. 
 

VRS Basic

I Bilka finder du de nyeste og flotteste designs fra VRS

VRS Basic har altid et stort udvalg af garderobens uundværlige basistøj. Gode basis-styles danner baggrund for en god garderobe. Fra strømper og undertøj til bukser, bluser, cardigans og T-shirts i både klassiske farver og de seneste modefarver. Fire gange om året sender vi en ny basiskollektion med sæsonens nye snit og farver på gaden. Vores basistøj er i særlig grad kendetegnet ved den gode kvalitet og en god pasform. 
 

VRS Jackie

VRS Jackie tilbyder tøj til plus piger. Vi lægger vægt på, at udvælge styles, der klæder plus size kvinder og deres former. Tøj i store størrelser kræver en god pasform uden, der bliver gået på kompromis med kvaliteten. VRS Jackie er modetøj til kvinder med facon til en fornuftig pris.
 

VRS og økologi

Vi synes økologi skal være for alle, især i børnehøjde. Derfor har VRS et stort udvalg af baby- og børnetøj i økologisk bomuld. Vores undertøj, body’er og T-shirts i økologisk bomuld er altid at finde i butikken til en pris, der er til at betale.

 
Læs mere om: