Rugbrød

Stort udvalg af lækkert rugbrød i dit lokale varehus

Rugbrød – i alle tænkelige afskygninger

Rugbrød er danskernes favorit. Mange spiser rugbrød på daglig basis, og vi har alle forskellige præferencer. Derfor finder du et bredt udvalg af rugbrød hos Bilka, hvor vi har samlet noget for enhver smag.  

De fleste danskere – store som små – er vilde med rugbrød. Vi er dog ikke helt enige om, hvilket rugbrød der er det bedste. Heldigvis findes rugbrød i mange forskellige varianter – fra fuldkornsrugbrød til softkernerugbrød, gulerodsrugbrød og et godt, dansk rugbrød med masser af gods i. I dit lokale Bilka-varehus finder du mange forskellige varianter, og i vores aktuelle tilbudsavis kan du ligeledes se vores bedste tilbud på rugbrød hver eneste uge.  

Et godt fuldkornsrugbrød med masser af kerner er en klassiker, men de seneste par år er også andre typer af rugbrød vundet kraftigt frem hos bageren. Du slipper derfor for at skulle bage dit rugbrød selv, når du handler hos Bilka. Selvom hjemmebagt rugbrød er lækkert, kan det være svært at finde overskuddet til selv at bage, og så er det rart, at Bilka har det hele klar til dig.

Tre tips til mere spændende rugbrød

Rugbrød er en fast del af mange danskeres madpakke - voksne som børn. Mange er af den opfattelse, at rugbrød hurtigt kan blive ensformigt, men det er vi ikke enige i hos Bilka. Hvad enten du foretrækker fuldkornsrugbrød, rugbrød med surdej eller en helt tredje variant af rugbrød, så er der altid nye måder hvorpå, du kan gøre dine rugbrødsmadder spændende igen.  

  1. Variation i pålæg: Bryd med dine vaner, når du skal vælge pålæg. I stedet for den traditionelle spegepølse kan du eksempelvis prøve dig frem med hummus, tomatskiver eller måske en rest frikadeller fra aftensmaden. 
  2. Gør mere ud af tilberedningen: Jo mere du er villig til at gøre ud af tilberedningen, jo mere spændende vil dine rugbrødsmadder blive. Brug derfor gerne lidt ekstra tid på de små detaljer i madlavningen, der gør en forskel for dig. Det kan blot være lidt krydderurter, en ekstra skive agurk eller noget andet lækkert, der sætter prikken over i’et.   
  3. Prøv nyt rugbrød: Rugbrød findes i mange varianter, og det er ikke farligt at prøve noget nyt. Varier derfor i forhold til, hvilken type af rugbrød du køber. Det kan ende med at gøre en stor forskel, så kig forbi Bilka, og find din nye favorit.   

 

Mere om Bilka

Læs mere om Bilkas frugt- og grøntafdeling

Læs mere om Bilkas slagterafdeling

Læs mere om Bilkas Bager