Unplugged Juice

Hos Unplugged Juice tror vi på, at du er unik. Dine ønsker er vores udgangspunkt – og dine behov er vores mål!
Hos UNPLUGGED Juice er alt behandlet mindst muligt for at bevare vitaminer og sundhed, og derfor bliver al frugt og alle grøntsager 100% koldpresset.
Vores mål er altid at kunne tilbyde en juice, som passer til netop dine behov og ønsker. Derfor fremstiller vi vores juicer af de bedste råvarer.
Vi fremstiller vores juicer af de bedste råvarer rådført med nogle af landets bedste kost- og træningsvejledere. Vi har også rene grøntsagsjuicer. Vi bruger kun de bedste råvarer og får dagligt leveret frisk frugt og grønt direkte fra Grønttorvet. Og selvfølgelig bruger vi 100% økologisk frugt og grønt.

SØREN PJEDSTED

“Folk skal ikke bare være smukke udvendig, men også indvendig.”
Efter at have brugt næsten 40 år til at gøre folk smukke udenpå, vil Søren nu bruge sin tid på at gøre dem smukke indvendig. - Det ydre er jo bare en facade, som han siger, men det er vigtigt for folks velvære at pleje den indre skønhed.

Et bud på dette er en ny tilpasset juicekur, som er en slags detoxkoncept, hvor Søren i samarbejde med den tilknyttede diætist Lene Jensen udvikler skræddersyede juicekure til tre, seks, eller ni dage, med levering til din dør eller afhentning i din lokale Unplugged Juice-filial.

Indehaver - Søren Pjedsted