Smutties frugtsnack

Smutties er den lille sjove snack, der udelukkende består af frugt – intet andet – og den er derfor god som et lille mellemmåltid til børn. Smutties er ligesom en smoothie drik fremstillet af frisk, pureret frugt. Den purerede frugt piskes luftig, hvorefter den frysetørres og bliver til små, lækre sprøde bidder. Ved frysetørringen trækkes al vand ud af frugten, mens stort se alle næringsstoffer og smag bevares.

Resultatet er Smutties frugtbidder, som smelter, så snart de rammer din tunge – faktisk lige som at tage et ”sip” af en lækker smoothie.

Smutties fås i to lækre varianter sprængfyldt med den skønne smag af frugt: jordbær/banan og passionsfrugt/mango/banan. Begge er 100% frugt, og der er hverken tilsat sukker eller tilsætningsstoffer. Lad Smutties smelte på tungen eller knas den – lækkert og sjovt!
Læs mere på smutties.dk.

Smutties fås i to lækre varianter sprængfyldt med den skønne smag af frugt: Jordbær/banan og passionsfrugt/mango/banan. Begge er 100% frugt, og der er hverken tilsat sukker eller nogen former for tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Lad Smutties smelte på tungen eller knas den – lækkert, sundt og sjovt!

Læs mere på smutties.dk

MOUNTAINFIELD

Mountainfield – firmaet bag Smutties

Vi lever og ånder for at finde sunde fødevarer fremstillet af gode råvarer, der kan give nye og spændende smagsoplevelser i de danske hjem.