my Smoothie

Vigtigst af alt er en passioneret tilgang til livet!
En sund levevis er vigtig for os, og det er derfor, vi arbejder med smoothies, kokosvand og økologi. Vi har en målsætning om at skabe alternative måder at sikre det daglige indtag af frugt og grøntsager. Vi har en lang erfaring og viden om frugt, og vi bruger tid og ressourcer på opskrifter, sammensætning af ingredienser og udvikling ud fra den erfaring vi har. Det er med til at sikre, at produkterne er personlige og skabt med hjertet og lysten til at udvikle.

mySmoothie er kernen i vores virksomhed
Den produceres i naturskønne Kiviks i Sverige, der kun ligger 1½ time væk fra vores kontor i København. Det sikrer et tæt bånd til de gode mennesker, der arbejder i produktionen. Det tætte bånd er essentielt i arbejdet for at opnå den bedst mulige kvalitet, som er altafgørende for os.

Sverige er vores oprindelse, København er vores base og herfra vores virksomhed udvikles dag for dag. Vi tror på sundhed og gode råvarer og skaber kun produkter ud fra en simpel filosofi: Ingen tilsat sukker, ingen konservering, ingen tilsætningsstoffer.

DOMENIQUE FORSBERG

Domenique Forsberg, Grundlægger/Medejer

I min barndom var klar-til-drikke smoothies endnu ikke eksisterende, men min bedstemor havde den dejligste opskrift på en velsmagende drik indeholdende frisk plukkede bær blandet med æblemost.
Hendes opskrifts- kombinationer fascinerede os meget og gav definitivt et naturligt boost af energi. Sunde naturlige produkter har lige siden været en del af min kost og sundhedsfilosofi.
I en erindring af disse vidunderlige drikkevarer fra min barndom, besluttede jeg mig for, i 2004, at lave min egen færdiglavede version til at tage med på farten."