Kunigunde - danske flødeoste

Det er målet, at alle skal have adgang til disse kvalitets-håndværksflødeoste via de store butikker. Der er noget for enhver smag, salte som søde, stærke som milde.
Udover flødeoste laves også delikate franske brier med flødeostecremer samt spændende hjemmelavet nødde- og syltetilbehør til oste.
Basisproduktet – flødeosten – fremstilles af et af Danmarks mindste mejerier. Den er udvalgt pga. den fine rene smag, og fordi den ikke indeholder kunstige tilsætningsstoffer.
Produkterne bliver skabt ud fra egenudviklede opskrifter af de bedste ingredienser. Med de forskellige smagsvarianter er der lagt op til et ostebord, alle kan være med til. Serveret med Kunigundes sylt og nødder, er oplevelsen komplet.

Kunigunde er et lille osteproduktionskøkken på Vestsjælland med tilhørende lillebitte butik siden januar 2015. Beliggenheden er i Drøsselbjerg helt ude ved Storebælt. Lokalområdet er et lille landsbymiljø med udsigt til Musholm og Fyn. Kunigunde var navnet en af familiens malkegeder, som forsynede den med mælk samt gedeoste og gedekid. Dog er flødeostene i dag fremstillet af komælksfløde, selvom der har sneget sig en enkelt gedeost ind i sortimentet.

BIRGITTE OG PER

Birgitte ved det meste af det, der er værd at vide om oste. Flødeostene samt det lækre tilbehør er hendes egne unikke opskrifter og passion, og andre osteelskere kan nu få del heri.

Birgitte Christensen, ejer, prod. & Per Møller, økonomi ,drift