I SCREAM ICECREAM

 I Scream Ice Cream har et bredt sortiment af ispinde, scoop is og soft ice af en rigtig god kvalitet. Endvidere producerer I Scream Ice Cream gourmetis af den lækreste kvalitet, for eksempel en alkoholfri Mojito-is, Strawberry Daiquiry-is og en Pina Colada-is, hvor det er påtænkt, at man kan mixe sin is i en cocktail eller nyde isen som en is pind.

 
De tre nye gourmet-is fra I Scream Ice Cream smager fuldstændig som drinken Mojito, Strawberry Daiquiry og Pina Colada, men alle tre is-varianter er totalt uden alkohol. Nydelsen som ispind er fantastisk og ønsker du at give din cocktail, mousserende vin eller champagne et ekstra pift, så put isen ned i glasset.
 
I Scream Ice Cream
I Scream Ice Cream er et skandinavisk is firma, som blev startet i 2015 af idé manden Sean Fitzgerald Coard, der igennem 17 år har drevet et af Skandinaviens førende event & promotionsbureauer. I Scream Ice Cream er ren storytelling, da firmanavnet I Scream Ice Cream udstråler, at målgruppen skriger efter isen!
 
 
Sean Fitzgerald Coard
Sean Fitzgerald Coard er en Irish Dane, født i Herning og bosat ved København. Han elsker kreativitet og er idémanden bag firmaet I Scream Ice Cream, såvel de tre nye gourmetis-varianter Mojito-Is, Strawberry D.-is & Pina Colada-is, der absolut er værd at skrige efter.
Udover at have planlagt flere tusinde kreative events i Norden, har han en fortid som bartender, barmanager og diskoteksejer, hvilket gør, at han har set det innovative i at lave en is målrettet ”is-elskeren” eller ”livsnyderen”, der ønsker lidt mere af sin smagsoplevelse i hverdagen.