Grangaarden

Bagt med kærlighed
Gammel Nordisk knækbrød fra Grangaarden er bagt med kærlighed: Kærlighed til bagerhåndværket og – ikke mindst, den gode smag. Inspireret af det smukke Himmerland og Anders’ rejser som bagermester, der gennem 30 år har ført ham vidt omkring: fra Den kolde bager i Øster Doense til Norge og Canada.

Enkel opskrift
Der er ingen unødvendige tilsætningsstoffer i Gammel Nordisk. Det er nænsomt ristede kerner og frø, der giver den gode smag. Opskriften er Anders’ egen – en fusion af traditionelle nordiske opskrifter tilsat nye toner, og en skefuld kærlighed.

Hurtig snack
- efter børnehave, skole, job eller sport. En snack, der kan nydes som et hurtigt mellemmåltid. Gammel Nordisk har en mild og rund smag, som de fleste kan lide. Spis den ”naturel” eller med dit yndlingspålæg.

Håndlavet knækbrød med karakter
Nok er smagen mild og rund, men Gammel Nordisk er alligevel et bekendtskab med en fast karakter. Der er bid og kvalitet i hver eneste kerne.

Besøg grangaarden.com
 

ANDERS FUTTRUP

Det er efterhånden mere end 30 år siden, at Anders blev udlært som bager. Siden har han rejst verden rundt og prøvet bagerfagets mange facetter af. Han har været med til at træde pionerskridt – bl.a. som bagermester hos Den kolde bager i Øster Doense, testbager i Canada, bagermester i Norge og sidenhen som udvikler og montør af specialfremstillede maskiner til fødevareindustrien. Med Gammel Nordisk vender han tilbage til udgangspunktet – de gode, ærlige råvarer, der er nøjagtigt, hvad de giver sig ud for at være. Håndværk, der smager – det er Anders’ enkle filosofi.