Gourmet Garden Herbs & Spices

Gourmet Garden brænder for at give danskerne muligheden for at købe hurtige, nemme og let anvendelige urter og krydderier til hverdagsbrug. Produkterne er udviklet ud fra et ønske om at gøre op med smagsløse tørrede krydderurter, uden samtidig at skulle give forbrugerne det spild og arbejde, der følger med de friske krydderurter.

Teknologien bag Gourmet Gardens produkter blev først udviklet i slutningen af 1980’erne af to australske brødre, som gjorde det muligt at forlænge holdbarheden uden varmebehandling eller surhedsregulering, som ofte ødelægger den delikate smag.
Ønsket om at udvikle revolutionerende smagsoplevelser stopper dog ikke her. Den seneste innovative lancering er den patenterede ”let tørrede” fremstillingsproces.
Processen forlænger holdbarheden af urterne til fire uger efter åbning uden at gå på kompromis med smagen.
De ”let tørrede” krydderurter er i dag det tætteste forbrugerne kommer friske krydderurter uden selv at vaske, rense og hakke.

Velbekomme – med Gourmet Garden er god smag gjort let – det er praktisk talt som at have en urtehave ved hånden!
Læs mere på gourmetgarden.com

GOURMET FOOD APS

Med en stor passion for god smag og en travl hverdag, er Camilla og Thomas med deres fire sammenbragte børn, de perfekte ambassadører for Gourmet Garden i Danmark.