EZYPRO10

EZYPRO10

EZYPRO10 er en unik to go (eller engangs protein-shake) protein-shake, der kun skal tilsættes vand. Den er ideal for enhver som nemt og hurtigt ønsker at øge sit proteinindtag uden ekstra fedt, kulhydrater og sukker. 
 
EZYPRO10 skal blot tilsættes vand til stregen på bagsiden af shaken og rystes godt i 30 sekunder. Med et indbygget filter vil klumper undgås, og smagen vil fremgå mere naturlig, rig og flydende. Shaken er nu klar til at nydes.
Den er praktisk og indeholder det højeste kvalitet af 100% valleprotein isolat, hvilket gør den laktose-, gluten- og aspartam-fri. 
Den fylder mindre end en smartphone, vejer kun sammenlagt 46 gram og har en holdbarhedsdato op til 2 år, samt intet behov for køleopbevaring, da den ikke indeholder andet end proteinpulver. 
 
Ideen og holdet bag EZYPRO10
Majbritt Siwapha Nielsen og Lincoln Awada er stifterne bag EZYPRO10. Vores shake er skabt af helt almindelige folk, som ønskede et nemmere alternativ til protein. Det hele startede med et vægttab på 25 kg, og kampen om at få alle sine madpakker og kosttilskud til at hænge sammen i en travl hverdag. 
 
Her begyndte Lincoln at pakke sit protein i fryseposer, så han altid kunne have det med sig, men glemte enten at medbringe shakeren eller vaske den. Sikke en kamp! Efter utallige dårlige forsøg med protein i frysepose og ryste sammen med vand kom spørgsmålet. Hvorfor var det ikke muligt at få en flaske uden væske, der indeholder protein af høj kvalitet, og samtidig blot skal fyldes med vand, ryste og herefter smides ud efter brug? Derfra opstod idéen og sammen rejsen mod EZYPRO10. Den nemme vej til protein.
 
Vores vision er hele tiden at stræbe efter nye og spændende måder at gøre sundhed til noget nemt, hvor alle kan være med. Vi har i vores sortiment også et lækkert morgenmadsprodukt samt fiskeolie tyggetabletter med frugt smag.
 
Vi støtter Læger uden grænser 
I en travl hverdag glemmer vi ofte andre end os selv. Vi har derfor valgt at støtte MSF (Læger uden grænser) med 1 DKK pr. enhed, da dette er en organisation som vi personligt altid har støttet, og som hjælper alle uanset etnicitet og religion, som er i nød.