Easywine2go

Easywine2Go – vin til enhver lejlighed! 

Kender du det, hvor du efter en lang arbejdsdag kommer hjem og får lyst til ét glas vin, men du vil ikke åbne en hel flaske. 
Eller kender du det, når du skal på picnic, og du er nødt til at slæbe både vinflaske og vinglas med og retur igen.
 
Easy Wine2go har løst dit problem. Ingen glasskår, som flyder i naturen, ingen proptrækker og ingen opvask og ingen besvær med de tomme flasker, der skal retur. Smid blot vinglasset i skraldespanden efter brug, så det kan genanvendes til industri-granulat-fjernvarme osv.
Med Easy Wine glas er du sikker på, at din picnic eller fest, kanotur, cykeltur eller bare en romantisk tur i parken bliver en nem og sjov succes!
Peel & Drink med Easy Wine2go.
 
Easy Wine Glass - Den geniale emballage løsning!
Easy Wine2go blev grundlagt i 2014, fordi vi var trætte af de besværlige tunge flasker, når vi skulle samles med venner og bekendte til de årlige familie picnic-ture. Egentlig var ideen at finde en løsning for flaskerne til en picnickurv i pap efter konceptet ”easy 2 go”. Vi fandt løsningen på en tur i det svenske og var vi ikke et sekund i tvivl om, at Easy Wine Glass skulle være vores mission i Danmark.  En supernem, hygiejnisk og sikker måde at drikke vin på til enhver lejlighed.
 
Innovative sjæle finder løsningen i det svenske 
Vi er eneforhandler i Danmark, og vi er produktudviklere med vores samarbejdspartnere i det svenske. Men først og fremmest er vi René og Lone Nellemose – stiftere af Easy Wine2go i 2014.