Ready2Robot og L.O.L Surprise

Bilka afholder en Ready2Robot & L.O.L konkurrence i efterårsferien, hvor hovedpræmien er en Ready2Robot Big Slime Battle eller en L.O.L Surprise Bigger Surprise.

Ready2Robot & L.O.L Surprise konkurrence i efterårsferien 

Spørger du dine børn, kender de helt sikkert både til Ready2Robot og L.O.L Surprise. Det er en af tidens hotteste trends indenfor legetøj. 

I skolernes efterårsferie danner Bilka rammerne for en sjov konkurrence for børn. Kom og oplev det spændende hus med Ready2Robot og L.O.L. Surprise i dit hypermarked, og vær med i konkurrencen om at vinde de populære robotter og overraskelsesdukker. Der vil være fokus på robotdyste med slimfyldte våben til drengene, og fokus på overraskelser, lir og outfits til pigerne.

Vind præmier i huset

Kan du tælle hvor mange robotter der er i huset? Kom forbi dit hypermarked og giv dit bedste bud, når robotterne er klar til at blive talt i huset, og skal tælles inden de igen er på vej ind i sin næste robotdyst. I den anden side af huset, kan du tælle, hvor mange L.O.L Surprise dukker du kan spotte. 

Når du er sikker på, at du har fået talt alle robotterne eller overraskelsesdukkerne, kan du smide din seddel i husets postkasse.

Her vil du være med i konkurrencen om, at vinde den næste Ready2Robot eller L.O.L Surprise. Hver af de to konkurrencer har 15 præmier, og vinderne vil blive kontaktet mandag den 29. oktober. 

Fakta om Ready2Robot & L.O.L Surprise i Bilka:

  • Konkurrencen starter fredag den 12. okt. og slutter søndag den 21. oktober
  • Der vil blive udtrukket 30 vindere pr. hus, som vil blive kontaktet mandag den 29. oktober
  • Det er gratis at deltage i konkurrencen 

Ready2Robot og L.O.L Surprise i Bilka 

Ready2Robot er lige noget for drengene. Med Ready2Robot er det muligt at opbygge, mixe og matche dine egne unikke robotter. Inde i Fightanium Arenaen kan de helt store robotdyste udkæmpe sig og for at tage kampene til det næste niveau, kan du tage dine sprængfarlige og slimfyldte våben i brug. Den sidste stående robot vinder æren samt håneretten. 

Ser man derimod på L.O.L Surprise, startede det hele med en YouTube-inspireret dukke der tog USA med storm. Overraskelsesdukkerne har hentet inspiration fra de såkaldte ”unboxing-videoer”, hvor YouTube brugere pakker produkter ud foran deres seere. L.O.L Surprise er derfor pakket ind i hele 7 lag. For hver ny overraskelse gemmer der sig et stykke tøj, tilbehør eller andet lir til den dukke, der gemmer sig inderst inde i kuglen.

Mens I i spænding skal vente på, om det er dig der har vundet en af de store præmier, kan I benytte tiden i dit hypermarked. Her vil hylderne være fyldte med de nyeste produkter indenfor Ready2Robot og L.O.L Surprise. 

BILKA LIVE AKTUELLE EVENTS

BILKA LIVE EVENTS