Halloween-fest

Bilka starter ny Halloween-tradition i efterårsferien, hvor børnene gratis kan komme på (u)hyggelig ”Trick or Treat”-tur rundt i butikkerne.

(U)hyggelig Halloweenfest – “Trick or Treat” med Billie

Glæd dig til næste Halloween, når du igen kan tage børnene med til ”Trick or Treat” i Bilkas hypermarkeder.

Bilka-ulven Billie følger børnene rundt til poster i varehusene, hvor der uddeles godter til alle – både store og små. Der er altid noget at opleve ,og sidste Halloween kunne man blandt andet pynte sin egen Halloween-muffin og kravle i spøgelsestunnelen. Bilka bliver Halloween-pyntet, og medarbejderne ligner heller ikke helt sig selv.

De børn, der er udklædt, får en ekstra gave, når ”Trick or Treat”-turen er slut. Så få børnene i deres mest uhyggelige eller bedste udklædning næste gang, vi holder Halloween i Bilka. 

Fakta om Halloween i Bilka:

  • Hold øje med siden for at se, hvornår vi holder ”Trick or Treat” næste gang.
  • Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding
  • Turene starter præcist
  • Turene kan være lidt for uhyggelige for dem under 4 år

Nu også i Danmark – og Bilka

”Trick og Treat” kan løst oversættes til ”Slik eller ballade” og er den amerikanske pendant til Allehelgensaften. Sagnet går på, at alle hekse, genfærd og mørkets magter er løse denne aften. Der blev derfor stillet lækkerier ud for at glæde dem. De amerikanske børn klæder sig derfor uhyggeligt ud og går fra hus til hus og tigger om slik.
Denne tradition ses flere og flere steder i Danmark, og nu også i Bilka, hvor børnene går fra post til post i stedet for fra dør til dør.

Den amerikanske Halloween-aften fejres den 31. oktober, mens Allehelgensdag falder den første søndag i november, og Allehelgensaften er aftenen før.

 

BILKA LIVE AKTUELLE EVENTS

BILKA LIVE EVENTS