BLACK FRIDAY   

Billies Halloweenfest 2018

Bilka starter ny Halloween-tradition i efterårsferien, hvor børnene gratis kan komme på (u)hyggelig ”Trick or Treat”-tur rundt i butikkerne.

(U)hyggelig Halloweenfest – “Trick or Treat” med Billie

Vi takker for et fantastisk "Trick or Treat" med Billie

I år kunne børnene blive fulgt rundt af Bilka-ulven Billie til poster i varehusene, hvor der blev uddelt godter til alle. Man kunne pynte sin egen Halloween-muffin og kravle i spøgelsestunnellen. Bilka plev Halloween-pyntet, og medarbejderne lignede ikke helt sig selv. 

Vi glæder os til at se alle igen til næste års "Trick or Treat" med Billie! 

Nu også i Danmark – og Bilka

”Trick og Treat” kan løst oversættes til ”Slik eller ballade” og er den amerikanske pendant til Allehelgensaften. Sagnet går på, at alle hekse, genfærd og mørkets magter er løse denne aften. Der blev derfor stillet lækkerier ud for at glæde dem. De amerikanske børn klæder sig derfor uhyggeligt ud og går fra hus til hus og tigger om slik. 
Denne tradition ses flere og flere steder i Danmark, og nu også i Bilka, hvor børnene går fra post til post i stedet for fra dør til dør.
 
Den amerikanske Halloween-aften fejres den 31. oktober, mens Allehelgensdag falder den første søndag i november, og Allehelgensaften er aftenen før.

BILKA LIVE AKTUELLE EVENTS

BILKA LIVE EVENTS