Dyrenes dag

Vær med til at fejre dyrenes dag i Bilka

Dyrenes Dag – tak for i år

Denne sensommer holdt vi for første gang Dyrenes Dag, hvor vi satte fokus på Bilkas kunder og deres kæledyr. Det var rigtig hyggeligt, og mange kunder kom ud i Bilka for at fejre med os!

På dyrenes dag kunne Bilkas kunder deltage i det digitale lykkehjul ved at sende en sms og derefter modtage en QR-kode. Koden kunne så scannes i den lokale Bilka på det digitale Dyrenes Dag-lykkehjul. Hovedpræmien var et års forbrug af Whiskas® eller Pedigree® til en værdi af 5000 kr. Udover hovedpræmien var der 300 store præmier og trøstepræmier til alle – så ingen gik tomhændet hjem.

Agilitybane – for børn
Der var også en spændende og udfordrende agilitybane for børn, hvor børnene kunne slå sig løs som hunde for en dag. Her kunne børnene springe, kravle, krybe og generelt mærke på egen krop, hvordan det er at komme rundt på en agilitybane.
Udover at konkurrere om at være hurtigst på tidstavlen var børnene med til at vinde lækre præmier til dem selv og deres kæledyr. 

Få et godt tilbud og støt hjemløse hunde og katte
Der var  også gode tilbud på dyremad i Bilka på dagen, og ikke mindst var Bilkas kunder med til at støtte hjemløse hunde og katte med et gratis måltid for hvert Whiskas®- eller Pedigree®-produkt, der blev købt i perioden.

BILKA LIVE AKTUELLE EVENTS

BILKA LIVE EVENTS