Byg Billie med LEGO® klodser

Kom ud i dit lokale Bilka hypermarked og byg ulven Billie med LEGO® klodser

DEN 6. AUGUST

Der er inden for de seneste år introduceret mange kendte figurer bygget i LEGO® klodser – lige fra Harry Potter til Indiana Jones. Til Bilkas fødselsdag i august 2016 hjalp over 1000 børn med at bygge Billie i LEGO klodser for første gang. Nu gentager vi succesen og inviterer igen alle børn til en sjov byggeoplevelse i alle Bilka hypermarkeder, inkl. A-Z Hjørring.

Alle LEGO glade børn er velkomne, når Bilka-ulven Billie skal bygges i LEGO klodser søndag den 29. januar. Det er nemlig noget af et projekt, vi har kastet sig ud i. Billie-figuren bliver hele 2 meter høj og består af cirka 25.000 LEGO klodser. Byggeriet begynder klokken 11.00, og alle Billie-figurer skal stå færdige i de 18 Bilka hypermarkeder på samme tid - nemlig klokken 15.00. 

Der er plads til cirka 15-20 børn i området, hvor Billie bygges. Hvis der er optaget, når børnene kigger forbi, kan de bygge, lige hvad de vil uden for byggepladsen. Børnene bliver lukket ind, så snart der er plads.

Sjov for de små
Små hænder kan meget bedre bygge med store klodser. LEGO® DUPLO® legebordene giver de mindste byggere en god og sikker oplevelse. Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi, at børn fra 0-4 år bygger med LEGO DUPLO, mens børn fra og med 4 år kan bygge Billie.

 

BILKA LIVE AKTUELLE EVENTS

BILKA LIVE EVENTS