Børnenes Trafikskole

Vær med til Børnenes Trafikskole i Bilka.

GLÆD JER TIL BØRNENES TRAFIKSKOLE I BILKA, SOM I ÅR BLIVER AFHOLDT FRA DEN 17. JULI TIL DEN 2. AUGUST 2018.

Kom til Børnenes Trafikskole, hvor børn på en sjov og anderledes måde lærer, hvordan de færdes sikkert i trafikken på cykel. 

Sommeraktiviteten er for alle børn, som vil have styr på trafikreglerne og være helt klar til skolestarten i august. Børnene kan prøve deres cykelevner af, når de på SCO-cykler navigerer rundt på en bane med trafikregler og skilte omgivet af oppustelige vægge. Derudover vil Billie og Bamse Betjent være til stede, og guide dem i den rigtige retning. 

Denne ’skole’ bliver ikke en kedelig én af slagsen, men en trafikskole hvor børnene lærer i kombination med leg. Foruden den oppustelige cykelbane kan børnene boltre sig på to oppustelige hoppeborge, der er formet som en ambulance og politibil. 

Konkurrence:

Når Børnenes Trafikskole har været rundt i 16 af Bilkas Varehuse, trækkes der lod om otte SCO-cykler. Se nærmere om konkurrencen, når du besøger trafikskolen.
De otte vindere kontaktes direkte, når touren er slut.

Praktisk info:

·         Børnenes Trafikskole besøger Bilka i Sønderborg, Hundige, Ishøj, Næstved, Slagelse, Vejle, Horsens, Tilst, Hjørring, Skalborg, Viborg, Holstebro, Herning, Esbjerg, Kolding og Odense.

·         Det kræver ikke forhåndstilmelding

·         Cyklerne passer til børn i alderen 4-10 år

 

·         Når trafikskolen er i din by, kan du spare 30 procent på alle børnecykler i Bilka (gælder ikke cykler med fast lav pris) 

BILKA LIVE AKTUELLE EVENTS

BILKA LIVE EVENTS