Black Friday Bus

Tag med Bilka-bussen til Black Friday

Gratis bustur til Black Friday i Bilka

Black Friday er årets vildeste shoppedag, hvor både butikker og webshops bugner med stærke tilbud. I år bliver dagen noget helt særligt i Bilka: Der kommer til at køre gratis busser til Bilka fra en lang række oplandsbyer på Black Friday den 24. november. 
Hvem husker ikke barndommens ture over den tyske grænse, som en start på julemåneden med indkøb af mandler, sukker, juleslik, gaver og meget andet til en hyggelig december? I dag er det Black Friday, der sætter skub i juleindkøbene. Forventningens glæde og hyggestemningen bliver den samme i Black Friday busserne.
Busserne starter forskellige steder i Danmark klokken 8.30 den 24. november. Alle ankommer til Bilka omkring klokken 10.00, hvor passagererne kan købe ind og eventuelt spise frokost, inden busser kører samme rute tilbage klokken 13.00 fra parkeringspladsen.
 
Stemning i bussen og i Bilka
Busturen bliver ikke helt som en almindelig bustur med rutebilen. Der bliver uddelt kaffe og rundstykker til alle, ligesom Bilka sørger for goodie bags med vareprøver til alle deltagere. 
”For Bilka er Black Friday en oplagt mulighed for at gøre noget særligt for vores kunder. Vi tilbyder flere og flere oplevelser, som kunderne får med sig sammen med indkøbene og de gode tilbud i Bilka. Det har vist sig at passe rigtig fint med det, mange af vores kunder efterspørger,” fortæller Bilkas marketingchef Alice Monberg.
 
Tilmelding og praktisk information
 
  • Tilmelding til busturen foregår efter først til mølle princippet på denne side fra den 19. oktober 2017
  • Opsamlingssted samt antal personer oplyses ved tilmelding
  • Busturen til og fra Bilka er gratis, og der serveres kaffe og et rundstykke per person på turen til Bilka
  • Der skal være plads til alle – også alles indkøb. Som tommelfingerregel kan der i bussen være indkøb svarende til størrelsen på oppakningen til en ferierejse