Bilka eFootball Tournament 2018

BIlka eFootball Tournament 2018

Glæd dig til næste gang Bilka holder Fifa-turnering

Kom med til et ægte gaming-event! Vi havde Fifa-turnering for første gang i efterårsferien 2017, og vi glæder os til at gentage succesen i efterårsferien 2018. 

 

Til eventen kan FIFA-gamere mødes og dyste om at blive den bedste FIFA-spiller i byen og måske også på landsplan. Alle kan deltage i turneringen uanset niveau, så også de nye FIFA-spillere kan få lov at være med. Alle spiller minimum tre kampe, og den bedste fra hvert hypermarked går videre til finalen.

På turen kan du også komme ind og se gamerne i action og opleve den fede stemning. Hvis du er heldig, kan det være, at du får et glimt af én af de store e-sportsstjerner. 

Samlede præmier for over 100.000 kroner

Vi fejrede i 2017 vinderne med præmier for over 100.000 kroner, der var sponseret af Sony og Sony Playstation. Turneringen blev afsluttet med en eksklusiv og storslået finale i Bilka Odense, hvor de helt store præmier var på højkant. Danmarks bedste FIFA18 spiller vandt en SONY Xperia XZ Premium og en Champions League rejse for 2 personer inklusiv fly og hotel. 

Samlede præmier for over 100.000 kroner

Vi fejrede vinderne med samlede præmier for over 100.000 kroner i hele turneringen, der sidste gang var sponseret af Sony og Sony Playstation. Turneringen blev afsluttet med en eksklusiv og storslået finale i Bilka Odense, hvor de helt store præmier var på højkant. Danmarks bedste FIFA18 spiller vandt en SONY Xperia XZ Premium og en Champions League rejse for 2 personer inklusiv fly og hotel.

Praktisk information

  • 50,- pr. deltager, pengene går ubeskåret til Børns Vilkår - Børnetelefonen
  • Der er plads til 64 deltagere ved hvert varehus fordelt på 8 hold
  • Der er 8 skærme og dermed 16 aktive spillere ad gangen
  • Danmarks største FIFA-tournering med i alt 1.152 deltagere
  • Der er point at hente til den danske FIFA-rangliste
  • Finalen streames online med professionel kommentering.
  • Der er mulighed for at spille bordfodbold sideløbende

 

BILKA LIVE AKTUELLE EVENTS

BILKA LIVE EVENTS