Beaujolais vinevent

Kom til Beaujolais vinevent i dit hypermarked.

Beaujolais vinevent i Bilka 

Tak til alle der deltog i Beaujolais eventen i 2018

Vinmanden og resten af Bilka takker af for et fantastisk event, hvor der blev smagt på 6 forskellige nye og eksklusive Beaujolais vine. 

Fakta om Beaujolais: 

Beaujolais er en ukompliceret saftig vin lavet på druen Gamay. Vinen drikkes på gader, restauranter og vinbarer i nogle få dage i november. Den giver skønne blå tænder og er meget umiddelbar, elsket og hadet for at sige det, som det er. Elsket for sin ukomplicerede og til tider banale vinstil, og hadet for netop det samme. Nogle synes, det er et festligt tidsfordriv, andre unødvendigt tidsspilde og useriøs vin.

Beaujolais er en vin der med sin lilla-rosa farve afspejler sin ungdom. Vinen bliver tappet på flaske kun 6-8 uger efter høsten. Produktionsmetoden betyder, at der er meget lidt tannin, og vinen kan blive domineret af frugtagtige estere som banan og figen. Det anbefales at vinen drikkes let nedkølet ved omkring 13° C.

Beaujolais Nouveau er beregnet til at blive drukket med det samme, det er ikke meningen, at den skal lagres som standard Beaujolais AOC vine.

BILKA LIVE AKTUELLE EVENTS

BILKA LIVE EVENTS