Beaujolais vinevent

Kom til Beaujolais vinevent i dit hypermarked.

Beaujolais vinevent i Bilka 

Kom med, når du fra torsdag den 15. november til lørdag den 17. november kan smage på nye og eksklusive beaujolais vine

Høsten er i hus, og de nye vine fra Beaujolais er klar til at blive nydt. Bilkas vinafdeling vil være udsmykket med fransk manér, og du kan smage på 6 forskellige flasker Beaujolais vine. 

Eventen vil foregå i Bilkas vinafdeling, hvor vinmanden vil fortælle og guide jer igennem det franske efterårs favorit vin Beaujolais. 

Vi glæder os til at se dig til et fantastisk fransk Beaujolais event! 

Beaujolais i Bilka: 

  • Det er gratis at deltage 
  • Eventen foregår i Bilkas vinafdeling 
  • Torsdag den 15. november kl. 15-19 
  • Fredag den 16. november kl. 15-19 
  • Lørdag den 17. november kl. 12-16 
  • Eventen foregår ikke i Bilka Hillerød og Hjørring

Fakta om Beaujolais: 

Beaujolais er en ukompliceret saftig vin lavet på druen Gamay. Vinen drikkes på gader, restauranter og vinbarer i nogle få dage i november. Den giver skønne blå tænder og er meget umiddelbar, elsket og hadet for at sige det, som det er. Elsket for sin ukomplicerede og til tider banale vinstil, og hadet for netop det samme. Nogle synes, det er et festligt tidsfordriv, andre unødvendigt tidsspilde og useriøs vin.

Beaujolais er en vin der med sin lilla-rosa farve afspejler sin ungdom. Vinen bliver tappet på flaske kun 6-8 uger efter høsten. Produktionsmetoden betyder, at der er meget lidt tannin, og vinen kan blive domineret af frugtagtige estere som banan og figen. Det anbefales at vinen drikkes let nedkølet ved omkring 13° C.

Beaujolais Nouveau er beregnet til at blive drukket med det samme, det er ikke meningen, at den skal lagres som standard Beaujolais AOC vine.

BILKA LIVE AKTUELLE EVENTS

BILKA LIVE EVENTS