Dåbsgaver

En barnedåb er en særlig begivenhed, og din dåbsgave er med til at skabe glæde og minder for forældrene. Mangler du inspiration til, hvad du skal købe, har vi samlet en række forskellige produkter, som er oplagte som dåbsgaver både til piger og drenge. Du finder blandt andet babylegetøj, børnebøger og børnemøbler, og mange af gaverne kan barnet og forældrene få glæde af i mange år. På Bilka.dk har vi et stort udvalg af produkter til babyer og børn, og du kan finde dåbsgaver i alle prisklasser. I menuen til venstre har du muligheden for at vælge, hvilke priser du er interesseret i.

Dåbsgaver til barnedåb

Kræver en barnedåb gave? Ikke nødvendigvis, men det er fint at forære dåbsbarnet en lille gave som minde om den store dag. Typisk er gaverne til barnedåb nogle af barnets første gaver, og mange vil gerne finde noget særligt. Derfor har vi på denne side samlet en række gode bud på barnedåbsgaver til en lille ny, der skal navngives. 

En dåbsgave kan være mange ting, afhængigt af hvad de nybagte forældre ønsker sig til den lille. Den kan være både af praktisk karakter som eksempelvis babyudstyr, eller den kan være en sjov og langtidsholdbar gave som eksempelvis babylegetøj eller børnebøger, til når barnet bliver ældre. Du finder både dukkerkreativt legetøjLEGO samt børnekøretøjer i vores sortiment, som alle er perfekte barnedåbsgaver, der vil vække glæde i mange år fremover – både hos dåbsbarnet og dets forældre.

Dåbsgaver – find din næste barnedåbsgave her

Der er ingen der siger, at en dåbsgave nødvendigvis skal udgøres af de klassiske smykker, spisestel, forsølvede sparegrise eller indgraverede bibler en masse. I en tid hvor vi nemt lader os rive med, når det kommer til forbrug, og mange ting derfor ofte hober sig op i hjemmet, uden at vi får brugt dem, kan det være en god idé at tænke mere funktionelt og minimalistisk og gå efter dåbsgaver, der kan bruges hver dag – igen og igen, og som ikke nødvendigvis skal holde til når ungerne er blevet voksne og flyver fra reden. I dag ligger vores minder i langt højere grad end tidligere i de oplevelser vi får, frem for i de ting vi ejer, og filosofien om, at færre ting giver et bedre liv, er en, som børnene lige så godt kan lære, helt fra de er små.

Vores bedste bud på dåbsgaver er derfor ting, der kan bruges i det daglige; en robust gåvogn at støtte sig op ad, når de første, usikre skridt tages. Sanselegetøj der stimulerer og udvikler barnets sanser og motoriske evner. En blød sengerand, en barnevogn eller luksuriøst babysengetøj, der alle er ting, som forældrene alligevel ville skulle ud og investere i, så hvorfor ikke spare dem lidt penge ved at forære dem basisudstyret i dåbsgave? Mulighederne er mange, og der er intet, der er forbudt, når det kommer til dåbsgaver. Derfor er vores bedste råd at følge din mavefornemmelse og give en dåbsgave, som du tænker, at forældrene, og selvfølgelig det lille barn, vil blive glade for.   

Køb dine dåbsgaver online på Bilka.dk

Uanset om du er i god tid eller sent ude med at få købt dåbsgave, kan du bestille gaven til barnedåben eller navngivningen her på Bilka.dk. Vi leverer nemlig hurtigt og fleksibelt, og du kan enten få sendt ordren hjem til dig eller selv afhente din bestilling i en Bilka, Netto eller føtex nær dig. På den måde kan du få dåbsgaverne hurtigt i hus uden selv at skulle trave igennem den ene butik efter den anden ude i byen for at finde den helt rigtige dåbsgave. Bestil dine barnedåbsgaver her og undgå stress op til den store fejring!