Konkurrencebetingelser til live fyrværkerishow

*Hvordan deltager du?

Du deltager ved at se med og i vores liveudsendelse på vores Facebook side, (https://www.facebook.com/events/456922282500336) hvor vi i liveudsendelsen udlodder fire præmier i alt. 1 Præmie til en værdi af 10.000 kr. i fyrværkeri blandt dem der tilmelder sig, hvor vinderen trækkes til sidst i liveshowet og 3 præmier til en værdi af 5000 kr. i fyrværkeri som trækkes i LIVE, ved at skrive en kommentar. Hver gang, at det er muligt at vinde en præmie, vil vores vært gøre opmærksom herpå. Man deltager i konkurrencen i det tidsrum, hvor det respektive fyrværkeri kan vindes - værten vil være tydelig om, hvornår man kan deltage, og hvornår konkurrencen er slut.

Man deltager i konkurrencen ved at skrive en kommentar under liveshowet eller på forhånd tilmelder sig begivenheden. Man må gerne deltage flere gange i løbet af udsendelsen, men der vil kun blive udtrukket én vinder per udloddede præmie.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er arrangeret af Bilka (Salling Group A/S, CVR nr. 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand). Præmierne er ikke købsbetinget og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser.

Vi finder i alt fire vindere af følgende præmier:

  • 1 Præmie til en værdi af 10.000 kr. i fyrværkeri blandt dem der tilmelder sig
  • 3 præmier til en værdi af 5000 kr. i fyrværkeri som trækkes i LIVE

Man kan deltage i konkurrencen i tidsrummet d. 22/12 og frem til d. 27/12 2021 kl. 18:30 indtil udsendelsen slutter. Vi trækker i alt fire vindere blandt dem, der kommenterer på liveudsendelsen eller har tilmeldt sig begivenheden. Vinderne udtrækkes løbende af værterne direkte i udsendelse, hvor deltagerne også bliver offentliggjort med navn. Man bliver også kontaktet i kommentarsporet, hvor man vil blive bedt om at sende en privatbesked til Bilkas Facebookside.

Øvrigt: 

Kun privatpersoner og personer over 18 år kan deltage i konkurrencen. Medarbejdere i Salling Group A/S og medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Vinderne bliver offentliggjort i opslaget. Såfremt vi ikke hører fra vinderne inden for 2 arbejdsdage, frafalder præmien. Formålet er at markedsføre Bilka og at være underholdende.  

Se vores privatlivspolitik her: https://sallinggroup.com/privatlivspolitik/#_Toc876949