Black Friday Nintendo Switch & PlayStation

Er du vild med at spille? Hvis ikke dit gaming-udstyr er helt i orden, så er det måske på tide, at du opgraderer det til noget nyere og bedre. Hvad med en ny gamerstol, et fedt headset eller det nyeste spil? Sidstnævnte har vi til både PS4 og Xbox, og hvis du køber dem her, er der tilmed penge at spare. Hold endelig øje med denne side – det er nemlig også her, vores Black Friday gaming-tilbud vil være.

Få fat i den innovative Nintendo Switch på Black Friday  

Med en Nintendo Switch får du mange muligheder, hvorpå du kan nyde dine spil. Når du køber denne Nintendo, får du en skærm og to controllere. Du har muligheden for at sætte controllerne fast på hver side af den lille tilhørende skærm, så du får en bærbar spillekonsol.  

Du kan også sætte controllerne sammen, så de kommer til at danne et almindeligt joystick, som tilkobles dit fjernsyn. Sidst men ikke mindst kan de to controllere deles op mellem dig og en ven, så I kan spille sammen.  

Nintendoens mange funktioner gør, at du både kan spille på farten samt koble enheden til dit TV, når du er derhjemme. I bare ét produkt får du både en stærk og kraftfuld bærbar spillekonsol, samtidig med at Docking-enheden kan forbindes til dit fjernsyn, hvor du kan nyde dit spil i høj opløsning.  

Find også andre gaming-enheder på Black Friday  

Hvis du udelukkende ønsker en stationær spillekonsol, så kan du på Bilka.dk også finde både Xbox og PlayStation - herunder PlayStation 5 og PlayStation 4. Du kan både købe selve konsollerne samt alverdens udstyr og spil. Med en spillekonsol kan du få mange gode og underholdende timer med familien eller vennerne, og på Bilka.dk tilbyder vi spil for enhver smag. Vi har spil, som passer til alle aldre, og du kan få alt fra sportsspil til strategispil.  

Der er mange forskellige måder at spille på i dag. Udviklerne bag konsollerne og spillene fornyer sig hele tiden. Derfor kan du få alt fra helt klassiske konsoller, hvor du primært sidder stille, imens du spiller, men der fås også mange mere aktive konsoltyper, som kan give dig sved på panden.

Uanset hvilken spiltype du foretrækker, så kan du finde det på Bilka.dk. Gå på opdagelse i vores spændende Black Friday tilbud og lad dig inspirere af det store udvalg og lave priser.