Bilka.dk Logo

Mørbradgryde

Ingredienser:
Ca. 450 g afpudset svinemørbrad
Salt, peber
Smør eller olie til stegning
2 løg
1/4 kg champignon
150 g bacon
1-2 stk. delikatesse paprika
1 dåse hakkede tomater
1/4 liter piskefløde
150 g cocktailpølser
Persille til pynt
Evt. kulør eller maizena sovsejævner

Tilberedning:
Skær mørbraden i 1 cm tykke skiver, dup dem tørreog krydr med salt og peber. Brun kødet i en grydeog læg det til side. Skær løgene i tynde skiver og champignon i kvarte. Skær bacon i strimler og steg det i gryden sammen med løg og champignon. Hæld fedtet fra, kom kødet tilbage i gryden, krydr med paprika og tilsæt tomat samt fløde. Bring det hele i kog og lad det simre i 10 min., tilsæt pølserne og kog endnu 5 min. Smag til med salt og peber, drys med hakket persille og server med ris eller kartofler. Tilsæt evt. lidt kulør eller maizena sovsejævner.

Tilbehør:
Ris, kartofler eller kartoffelmos. 

Relaterede produkter